≫ 

Od sutra zatvoren pružni prelaz u Zemun polju: Autobuske linije 708 i 709 saobraćaju izmenjenom trasom

Očekuje se da zatvaranje pružnog prelaza bude u jutarnjim časovima i dodaje da će privremeni režim trajati do otvaranja nadvožnjaka u produžetku ulice S10, kada će linije saobraćati u novom režimu

  • 1
Autobus Foto: Mateja Beljan

U Beogradu će od sutra biti zatvoren pružni prelaz u naselju Zemun polje, dok alternativna ulica S10 još neće biti puštena u rad. Zbog toga će doći do promena u radu pojedinih linija javnog prevoza.

Ukidaju se linije broj 708 i 709, a uspostavlja privremena linija 708L na relaciji Novi Beograd (Blok 70A) - Železnicka stanica "Žemun polje" i privremena linija 709L na relaciji Zemun (Novi grad) - Železnicka stanica "Kamendin".

Vozila će promenu smera kretanja vršiti na privremenoj okretnici neposredno ispred pružnog prelaza, saopštio je gradski Sekretarijat za javni prevoz.

Očekuje se da zatvaranje pružnog prelaza bude u jutarnjim časovima i dodaje da će privremeni režim trajati do otvaranja nadvožnjaka u produžetku ulice S10, kada će linije saobraćati u novom režimu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mars

    9. mart 2022 | 22:36

    Zašto zatvoriti prelaz, bez da je puštena alternativa? Kakva je ovo "organizacija" gospodo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA