≫ 

Saznajemo: Avion za Moskvu hitno vraćen u Beograd, u toku evakuacija putnika

Avion Erbas vraćen je za Beograd zbog dojave o bombi

  • 11
Aeorodrom Nikola Tesla Beograd Foto: Shutterstock

Avion koji je danas poleteo sa beogradskog aerodroma za Moskvu, hitno je vraćen u srpsku prestonicu zbog dojave o bombi, saznaje Telegraf.rs.

Kako saznajemo, na mejl je stigla dojava da u letelici postoji eksplozivna naprava i to u trenutku kada je avion bio u vazduhu.

U avionu je bilo 209 putnika i članova posade. Letelica je po sletanju na beogradski aerodrom odmah evakuisana i specijalne ekipe kreću u proveru letelice.

Kako Telegraf.rs saznaje, na licu mesta je kontradiverziona ekipa MUP Srbije i SAJ i sa psima se vrši pretres aviona.

Avion je sa beogradskog aerodroma poleteo nešto posle 14 časova, da bi ubrzo potom bio preusmeren i vraćen. Avion je sleteo u 14.48 natrag na beogradski aerodrom i odmah je prevezen na specijalnu poziciju na pisti za proveru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srboljub 🇷🇸

    11. mart 2022 | 15:52

    Kladim se da je dojava lažna i da je to samo početak podmuklih pritisaka na Srbiju. Kako bilo da bilo u ovakvim slučajevima procedura mora da se poštuje ma koliko nam to štete nanosilo.

  • Невена

    11. mart 2022 | 15:54

    Руски народ трпи огроман терор од еУропске цивилизације по Европи. Срамота шта се у 21 вијеку дозвољава и ради ... Западне антифашистичке тековине и те како имају дебелог разлога народа који је највише дао у тој борби да се стиде. Срамота !!!

  • Zoka

    11. mart 2022 | 15:59

    Propaganda fasista, nista cudno za hitlerove kokosare. Stat ce vam Rusia na rep, papani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA