≫ 

U GAK "Narodni front" mere protiv korone i dalje na snazi: Uvođenje poseta se ne razmatra

U kovid odeljenju GAK “Narodni front” se nalaze četiri žene, dve trudnice i dve porođene žene

  • 0
GAK Narodni Front Printskrin: Google street view

U Ginekološko-akušerskoj klinici “Narodni front” sve mere prevencije u cilju sprečavanja širenja koronavirusa ostaju na snazi i još uvek se ne razmatra uvođenje poseta, koje su strogo zabranjene.

U kovid odeljenju GAK “Narodni front” se nalaze četiri žene, dve trudnice i dve porođene žene.

- U ovom trenutku u kovid zoni Ginekološko-akušerske klinike “Narodni front nalaze se četiri pacijentkinje, dve porođene žene i dve trudnice. Sve su su blagom kliničkom slikom -  rekla je za Tanjug dr Vesna Mandić Marković, načelnica kovid odeljenja "Narodni front".

Kovid odeljenje GAK-a “Narodni front” je formirano pre dve godine i za to vreme 500 kovid pacijenata je prošlo kroz ovo odeljenje, od kojih je 217 porođaja, a od početka ove godine 75 porođaja. Sve mere prevencije u cilju sprečavanja širenja korona virusa se apsolutno poštuju, ali se posao nesmetano odvija”.

- U ovom trenutku ne razmatramo popuštanje mera, a naročito o uvođenju poseta. I pre pojave pandemije posete su bile zabranjene na onim odeljenjima gde je hospitalizovana osetljiva populacija, na odeljenima intenzivne nege -  rekla je dr Mandić Marković.

Video: Kisić odgovorila na pitanje Telegrafa: Ovo su nova pravila za maske i propusnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA