• 0

Besplatna Bus plus android aplikacija o dolasku prevoza

Vlasnici "android" telefona mogu da dobiju informacije o linijama javnog prevoza u Beogradu i stanicama u odnosu na njihovu trenutnu lokaciju

  • 0

Vlasnici android telefona mogu da preuzmu besplatnu aplikaciju koja pruža mogućnost praćenja svih linija gradskog prevoza u realnom vremenu.
Tom prilikom se samo naplaćuje GPRS usluga koju vlasnici paketa kod mobilnih opetatera imaju u mesečnoj pretplati.

Prilikom preuzimanja aplikacije korisnici moraju da obrate pažnju i da preuzmu zvaničnu aplikaciju, sa originalnim logom Bus plusa, jer stara aplikacija funkcioniše po drugom principu i skida kredit prilikom proveravanja kada dolazi prevoz.
Aplikacija omogućava da se putem mobilnog telefona dobiju informacije o linijama javnog prevoza u Beogradu i stanicama u odnosu na trenutnu lokaciju onog koji želi da sazna gde se vozilo nalazi.
Na novoj interaktivnoj mapi tačno se vidi gde se nalazi prevoz koji putnik čeka, i to u obliku malih autobusa koji se pomeraju.
Aplikacija takođe omogućava brzu pretragu željenih stanica i linija i njihovo lociranje na mapi grada, a prikazuje i položaje vozila u saobraćaju za izabrane linije ili sve linije koje nailaze na određenoj stanici.
Zvanična Bus plus aplikacija za "Android OS" može se besplatno preuzeti na "Google Play marketu", na linku BusPlus android aplikacija.
Nakon instaliranja aplikacije, potrebno je da korisnik unese svoj broj mobilnog telefona, pokrene i unese aktivacioni kod koji će dobiti putem sms poruke.
Upravo su najčešće žalbe korisnika to što ne mogu da dobiju šifru, odnosno aktivacioni kod. Oni kojima je to, ipak, uspelo ističu da im aplikacija traži i lične podatke (poput broja telefona) da bi funkcionisala, ali i da ne prikazuje dovoljno dobro ili uopšte udaljenost vozila od određene stanice, kao i da je nestabilna i da se sama isključuje.
(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima