JKP "Gradske pijace" na 43. Međunarodnom sajmu turizma

JKP "Gradske pijace" se sa velikim zadovoljstvom odazvalo pozivu Turističke organizacije Beograda da učestvuje na 43. Međunarodnom sajmu turizma, koji se od 24. do 27. marta održava u Beogradu pod sloganom "Između planina i mora"

  • 0
Sajam turizma 2022. Beograd Foto: Promo

Razlog više za učešće na ovoj manifestaciji, jeste činjenica da su beogradske pijace prepoznate ne samo kao mesta dobre nabavke, već i socijalne interakcije i pozitivne energije koja vlada među tezgama.

Pored bogate i raznovrsne ponude proizvoda, beogradske pijace poseduju i značajan turistički potencijal, zbog čega su ucrtane u turističku mapu Beograda i spadaju u mesta koja sve češće posećuje sve veći broj stranih turista. Posetiocima naše prestonice obilazak pijaca je jedinstvena prilika da osete pravi duh i nepresušnu energiju Beograda, uslužnost prodavaca i srdačnost njenih stanovnika.

JKP "Gradske pijace" će na ovom sajmu predstaviti kultne manifestacije čijom organizacijom je oplemenilo prostore beogradskih pijaca i koje su osvojile srca velikog broja stanovnika Beograda, Srbije i mnogobrojnih turista. Posetioci sajma će biti u prilici da se upoznaju sa sadržajem brojnih manifestacija kao što su: Noć ukusa, Beogradski noćni market, Pijačni karavani, Dečiji karavani, Zabavište zanatište, Dani vina, Dani prirodne koznetike, Vintidž fest.

Ovaj događaj je izuzetno važan za čitav region Jugoistočne Evrope, jer okuplja najvažnije kompanije, turističke agencije, ugostitelje i veliki broj posetilaca svih generacija i profila.

Beogradske pijace predstaviće se u Hali 4 Beogradskog sajma na izložbenom štandu Turističke organizacije Beograda.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA