≫ 

I juče uznemireni putnici za Moskvu: Još jedna lažna dojava o bombi na letu "Er Srbije"

Tokom prethodnih desetak dana osam puta je prijavljeno da je u avionu "Er Srbije" koji leti za Moskvu podmetnuta bomba. Sve dojave bile su lažne

  • 6
Avion Air Serbia, Er Srbija, aerodrom, postavljena bomba, dojava o bombi Foto: Telegraf.rs

Dojava da je podmetnuta bomba u avion "Er Srbije", koji je iz Beograda poleteo za Moskvu juče u 14.30, i ovog puta je bila lažna.

Avion "Erbas A-330" je sa aerodroma "Nikola Tesla" poleteo u 14.30 i oko 15.15 vraćen je u Beograd nakon dojave da je u njemu podmetnuta bomba.

Posle kontradiverzionog pregleda nadležnih službi utvrđeno je da je i ova dojava bila lažna, potvrđeno je RTS-u.

Tokom prethodnih desetak dana osam puta je prijavljeno da je u avionu "Er Srbije" koji leti za Moskvu podmetnuta bomba. Sve dojave bile su lažne.

Video: Ponovno sletanje aviona na aerodrom u Surčinu: Druga dojava u bombi letelice za Moskvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Армаггедон

    23. mart 2022 | 07:22

    Зар није логично да контрадиверзионе јединице прегледају авион пре полетања уместо што скоро сваки пут враћају авион?.Овако се прави беспотребан трошак,али то неким изгледа одговара.

  • Realno

    23. mart 2022 | 07:22

    Zašto kontradiverzine grupe ne pregledaju svaki avion pre poletanja? Mislim da je bolje platiti ljudima da pregledaju nego bacati pare na gorivo i resurse letelice zbog peinudnog sletanja.

  • Рус

    23. mart 2022 | 09:08

    Avion služi za prevoz Ruskih državljana. Mnogi ljudi državkjani Srbije ne mogu da nadju kartu iz Rusije i ako je nadju ona je papreno skupa. Agencije prodaju karte, dodješ na aeodrom.oni odlože , a novac ne vraćaju. Vodite računa ko hoće da leti iz Rusije za Srbiju, ne kupujete karte preko agencija. Nadam objavi ovog komentara jer ća pomoći mnogima. Ovo je 100% proverena informacija..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA