≫ 

Jeziv udes u centru Beograda, prasak bio jači od ulične buke: 3 auta se sudarila, jedan prošao na crveno?

Prasak odjeknuo, nije ga zaglušila ni saobraćajna vreva

  • 24
Udes Resavska ulica Beograd, nesreća saobraćajna Foto: Čitalac Telegrafa

U Beogradu, na raskrsnici ulica Kralja Milana i Resavske dogodio se sudar tri automobila oko 17 sati, potvrđeno je za Telegraf. Prema prvim informacijama, dve osobe su povređene. 

Sudar se, kako prenose mediji, dogodio kada je jedno vozilo ušlo u raskrsnicu, mada je signalizacija na semaforu bila crvena, i udarilo u drugo putničko vozilo. U sudaru su. naime, učestvovala tri automobila.

Očevici kažu da je sudar bio vrlo snažan i da čak ni saobraćajna buka nije nadglasala zvuk udarca.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta najviše je stradao džip marke "BMW" sa bosanskim tablicama. Veliku štetu pretrpeo je i "mercedes".

Saobraćaj na ovoj deonici nije blokiran, ali se odvija usporeno. Naime, radi po jedna traka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☝️

    27. mart 2022 | 17:42

    Divljaci niko ne poštuje s.znake. svi nesto žure jure drže tel u rukama i jednostavno mora ovo da se desi. Ej na crveno da prodje znači za zatvor,ovako ginu nedužna lice zbog budala.

  • Tatjana Deutschland

    27. mart 2022 | 17:52

    Nema Zakona. Pune su Vam ulice bahatih, pijanih i drogiranih vozača. Kad god dodjem u Beograd nikada nisam sigurna kada trebam da predjem ulicu. To nikako nije dobar osećaj. Stalno se govori u medijima da su povećane kazne, da je stupio na snagu novi Zakon u saobraćaju ali to je samo MRTVO SLOVO NA PAPIRU.

  • Гаги

    27. mart 2022 | 17:49

    Казнити доживотном. Остали ће итекако водити рачуна. Један ко ниједан. Спасићемо тако многе недужне који страдају због тог једног.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA