≫ 

Taksista ispričao kako je reagovala majka devojke koju je spasao: Grlila nas je oboje. Jako je potresno bilo

- Verujte mi da su mi se ruke tresle kasnije, kad sam došao sebi i shvatio šta je sve moglo da se desi - rekao je taksista

  • 1
Silovanje nasilje napad devojka žena krađa, taksi Foto-ilustracija: Shutterstock

Nepoznati muškarac napao je devojku S.A. (19) u Ulici Radničkih akcija u Železniku u Beogradu, a taksista Vladimir M. spasao je u poslednjem trenutku. On je otkrio da mu je majka žrtve izuzetno zahvalna na svemu, a opisao je i njihov susret.

Nakon napada Vladimir je devojku odvezao u policiju, gde su dali izjave i gde su joj policijske službenice pružile pomoć i smirile je malo.

- Čim smo stigli odmah su počeli da uzimaju izjave. Patrole su otišle na mesto napada. Ostali smo do ujuturu tamo, kući smo se tek vratili oko osam sati. Inspektorka i dve policajke su je tešile sve vreme, skuvale joj čaj i dale joj čokoladicu - priča Vladimir za Kurir i objašnjava:

- Kad se sve završilo krenuli smo, odvezao sam je do kuće gde živi sa majkom. Otac joj trenutno nije tu, jer radi u inostranstvu. Majka je izašla sva isprepadana i uplakana. Zahvaljivala se, grlila je i mene i ćerku. Jako je potresno bilo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by MOJ BEOGRAD (@mojbeograd_rezerva)

On je napomenuo da je rekao ženi da ne plače i da mu se ne zahvaljuje, jer bi svako normalan to uradio kako bi zaštitio dete, ali priznaje da ni njemu nije bilo svejedno u tom momentu jer je počeo adrenalin da ga popušta.

- Dok se sve to dešavalo, nisam razmišljao o posledicama, ali verujte mi da su mi se ruke tresle kasnije, kad sam došao sebi i shvatio šta je sve moglo da se desi. Ali, svakako bih opet isto uradio - rekao je taksista za Kurir.

Video: Teror na liniji 860: Grupe migranata napadaju vozače, prete i odsecanjem glave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA