≫ 

Počelo uređivanje stepeništa u Bloku 23: "Vidiš problem i rešiš ga. Ili hoćeš ili nećeš. Ili znaš ili ne znaš"

Nekoliko meseci pošto sam posetio stanare, radovi su počeli, stoji u objavi Gorana Vesića

  • 0

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je danas da su počeli radovi na uređenju stepenica u novobeogradskom Bloku 23 i najavio da će se u narednom periodu isti radovi sprovesti i u Bloku 19A.

Vesić je na svom Fejsbuku napisao da je, prilikom posete novobeogradskih blokova pokretnom kancelarijom, obećao građanima da će Grad Beograd rekonstruisati stepeništa.

- Pre tri godine Zakonom o glavnom gradu i izmenama Statuta grada Beograda unutarblokovske površine dodeljene su na održavanje lokalnim samoupravama. Čekao sam tri godine da neko ko je još nadležan učini nešto za ove ljude. Na kraju sam morao to da uradim sam. Nekoliko meseci pošto sam ih posetio radovi su počeli - stoji u objavi Vesića.

Dodao je da je u međuvremenu u tim blokovima uvedena i parking zona.

- Ja tako razumem politiku. Vidiš problem i rešiš ga. Ili hoćeš ili nećeš. Ili znaš ili ne znaš. Kao sa blokom 37 koji sam rešio, a bilo je pozvanijih od mene da se time bave - napisao je Vesić.

Video: Realizuju se projekti koji ulepšavaju Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA