≫ 

Oglasio se čovek sa snimka nasilja iz Zemuna: Izvinjavam se, hteo sam samo da je odgurnem što dalje od psa

Kaže da je reagovao u afektu

  • 90

Nakon objavljivanja snimka na kom se vidi kako rastavlja pse i odguruje ženu, a potom odlazi, akter sporne situacije oglasio se za Kurir i objasnio šta se desilo i izvinio se. Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog beogradskom Trećem osnovnom javnom tužilaštvu da privedu muškarca, osumnjičenog da je u Zemunu pretukao ženu i njenog psa nasred ulice.

- Pokušao sam da spasem psa, ceo život uz mene su psi, ljubitelj sam pasa i životinja. Nisam sklon nasilju, bio sam u stanju afekta, mislio sam da će mog psa udaviti. Posle snimka koji sam gledao, izvinjavam se toj ženi, hteo sam samo da je odgurnem što dalje od životinje. Znam da je teško naći opravdanje, ali uvek sam spreman da dam život za mog psa, kao što je ta žena bila spremna da da svoj život za svog - rekao nam je I. B.

Za Kurir priča šta se dogodilo pre spornog snimka.

- Sve se desilo kad su se kučići sukobili. Gospođa nije vodila svoje kuče na povocu, kad su se sukobili krenula je da davi moje kuče. U tom stanju sam joj više puta govorio da pusti, da ne davi mog psa i da uhvati svoje kuče, a da ću ja svoje.

Udarao sam svoje kuče da pusti drugo, a i gospođa pošto je trzala mog psa, par puta sam nju udario nenamerno. Nisam imao nameru, nisam ni svestan šta se dešavalo. Žalim zbog svega, hteo sam samo da spasem oba psa - kaže za Kurir I. B.

Video: Užasan snimak nasilja nad psom: Čovek iz čistog mira išutirao psa koji je mirno ležao na ulici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acko

    16. april 2022 | 13:16

    Prvo sam procitao njegovu verziju price a onda sam pogledao snimak.Veze sa vezom nema,za ovo mora da odgovara.Dakle,zena je puno pogresila jer pas nije na povocu i to je sva njena greska.Ovaj covek ju je mozda prvi put nenamerno udario,ali drugi,treci je definitvno namerno pa samim tim i prvi. I cemu ono guranje kad je vec ustala? Ona je kera drzala jer se bojala da ce opet napasti. Pritom on je njenog kera sutnuo. Siledzija klasicni,ovo je za zatvor.

  • Dr

    16. april 2022 | 13:14

    Ma treba on lepo da odgovara za ovo. Pa kada mu u ćuzi objasne , biće mu sve jasno.

  • JA 🧟‍♀️

    16. april 2022 | 13:17

    LAŽOVČINO !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA