"Naša deca nemaju drugu porodicu": Lica dece iz Sremčice dobila su vesele boje uoči Uskrsa

"Naša deca nemaju drugu porodicu, mi smo jedna velika porodica, i želeli smo da obradujemo korisnike i time doprinesemo veselijim praznicima"

  • 0
Oslikavanje lica Foto: Promo

Uoči najvećeg hrišćanskog praznika Uskrsa, prijatelj Ustanove za decu i mlade i poznati šminker Srđan Kris, oslikao je lica korisnika, u okviru kreativne radionice posvećene predostojećem prazniku.

Direktorka Ustanove Marina Vidojević, ističe da je ovo jedna u nizu kreativnih radionica, koje pored dobre atmosfere, doprinose razvoju dece, učenjem boja i motiva i razvoju fine motorike.

- Naša deca nemaju drugu porodicu, mi smo jedna velika porodica, i želeli smo da obradujemo korisnike i time doprinesemo veselijim praznicima, ali i jačamo svest zajedništva. Negovanje tradicionalnih vrednosti, hrišćanstva, vere je izuzetno važno, a podsticanje na slogu i zajedništvo doprinosi i boljem razvoju. Oni su danas imali priliku da učestvuju i pokažu svoju kreativnost na ovoj maštovitoj manifestaciji - ističe Vidojević.

Beogradski šminker Srđan Nikolić “Chris make up”, ističe da se zadovoljstvom odazvao na poziv ustanove.

- Veoma važno da brinemo jedni o drugima a ovo je bio moj poklon deci Sremčice. Slikanje na licu je nešto što deca veoma vole i drago mi je da sam doprineo još veselijim predstojećim praznicima - rekao je on i pozvao sve ljubitelje šminkanja na edukaciju - Našminkaj se za svaki dan, koja će biti održana 5. maja.

Mališani, koji su se zabavili ovom prilikom, navode da im je bilo veoma zanimljivo i da se raduju Uskrsu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA