Uznemirujući snimak nasilja na Novom Beogradu: Muškarac tuče i vuče ženu, niko ne pomaže, neko snima

Incident se dogodio u Ulici dr Ivana Ribara na Novom Beogradu

  • 23

Na instagram nalogu moj_beo_grad pojavio se uznemirujući video na kom se vidi kako muškarac udara ženu dok ona leži na zemlji. Prolaznici su i ovoga puta samo nemo stajali i posmatrali, kako se vidi na snimku, niko nije prišao da pomogne žrtvi.

Incident se dogodio u Ulici dr Ivana Ribara na Novom Beogradu, a kako stoji u objavi na ovoj instagram stranici, muškarac je najpre pesnicom nokautirao devojku i ona je pala, otišao da bi se vratio da je ponovo tuče.

Niko od prolaznika nije prišao da pomogne nesrećnoj devojci.

- Dr Ivana Ribara, pre pola sata. Momak bije devojku… na snimku je druga runda batina. Prvo je nokautirao pesnicom u glavu i ona je pala, otišao do kolica i vratio se da je ponovo tuče. Niko da priđe od muškaraca... - stoji u objavi.

Video: Nasilje nasred ulice u Zemunu zbog dva psa: Muškarac nasrnuo na ženu i udario je više puta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lemaja

    4. maj 2022 | 23:17

    Zato sto zakon kaže da ne može da ga pojedinac vrsi nego policija i sud. Umesas se i on te napadne, istuces ga u samo odbrani i na kraju te tuzi.

  • Dora

    4. maj 2022 | 23:52

    Snimala je devojcica od 15 godina koja je stajala na stanici okruzena muskarcima koji su samo posmatrali sta se desava. Dete je bilo šokirano scenom i nije snimila prvi deo batinanja koji je bio mnogo strasnij. Rom je pesnicama nokautirao Romkinju koja je pala na zemlju. Ostavio je da lezi i posle minut se vratio i nastavio da tuce sto se vidi na snimku. Devojcica je ocekivala da ce policiju pozvati neko od starijih. Svrha snimanja je da se nasilnik prepozna i pronadje. Zato je i postavljen.

  • Pobogu

    4. maj 2022 | 23:00

    Pa jer neko ili taj sto je snimao zvao policiju, ako vec nije smeo da reaguje? U drugom slučaju si saučesnik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA