≫ 

Autobus u Beogradu prešao ženi preko nogu: Taksista odbio da je preveze da mu ne isprlja automobil

Moja majka je odvezena u gradsku bolnicu, pa kad su je stavili u gips, taksisti nisu hteli da je povezu da im ne isprlja auto

  • 3
Ivan Milojković majku mu bus pregazio Printskrin. TV Pink

Ivan Milojković, sin penzionerke S. M. (69) teško povređene u Ulici Dimitrija Tucovića, prilikom ulaska u autobus na liniji 79, ispričao je danas kako je došlo do ove stravične povrede.

- Otac i  majka su krenuli ujutru na pijacu, čekali su autobus, došao je, jedan autobus je bio ispred. Kad je krenula da uđe, vrata su je priklještila, srećom u nesreći noge su otišle pod točkove. Otac je ostao iza i još pet putnika... dakle nisu svi putnici ušli u autobus - ispričao je Ivan sudbinu svoje majke koju je pregazio autobus 25. marta ove godine.

Kako je rekao, Hitna pomoć ju je prevezla do bolnice.

- Moja majka je odvezena u gradsku bolnicu, pa kad su je stavili u gips, taksisti nisu hteli da je povezu da im ne isprlja auto - ispričao je sin nesrećne žene.

On je apelovao na vozače da paze, da dodatno gledaju u retrovizore, kako se ovakav slučaj ne bi ponovio sa, ne daj bože, težim ishodom.

Video: Udario bakicu na pešačkom i otišao kao da je okrznuo trotoar, drugi auto stao da pomogne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NikolaKBgd

    7. maj 2022 | 12:10

    Ali da protestvuju znaju... Samo im udri fiskalne kase racune i 20% pdv... Ko izadje na protest oduzmi dozvolu, bez njih se bar moze...

  • Mixx

    7. maj 2022 | 12:27

    Taxista 😂😂😂😂😂🪗🪗🪗🪗🪗🪗

  • Sneki

    7. maj 2022 | 14:04

    Isti šoferi autobusa su i u Nisu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA