≫ 

Dart Mol ispred Ada Mola: Čuveni negativac prošetao Beogradom, svi ga gledali u čudu

Čovek obučen u crnu odoru, sa kožom obojenom u crveno, veoma realistično je "skinuo" lik Darta Mola i izazvao pravu pometnju među ljudima

  • 1
Dart Mol Foto: Google maps, Shutterstock

Jedna krajnje nesvakidašnja scena dogodila se danas usred Beograda, tačnije ispred tržnog centra "Ada Mol", kada su prolaznici mogli da vide neobično "stvorenje".

Kako se primećuje na snimku sa društvenih mreža, čuveni mračni lik iz "Zvezdanih ratova" Dart Mol pojavio se na jednom pešačkom prelazu.

Čovek obučen u crnu odoru, sa kožom obojenom u crveno, veoma realistično je "skinuo" lik Darta Mola i izazvao pravu pometnju među ljudima. Da efekat bude još jači, misteriozni maskirani čovek kretao se na haverbordu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Začuđeni ljudi u njegovoj okolini, dok su čekali na semaforu, bili su i pomalo uplašeni. To se može zaključiti na osnovu reakcije jednog bicikliste koji je ustuknuo kada je video Dart Mola.

Nije poznat motiv ove maskarace usred bela dana, ni kuda se "beogradski Dart Mol" uputio, ali verujemo da nikome ne bi bio prijatan susret sa njim.

Video: Obišli smo novi bioskop sa 5 zvezdica: Evo šta vas očekuje u CineStar 4DX u Ada Mall-u

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA