Čovek koji je sramno opljačkao ženu na Kalemegdanu zatečen kako pije u birtiji: Uhapšen je, ali stvari nema

Muškarac je vešto opljačkao ovu ženu u nedelju

  • 7

Katarina Lukić, kojoj je muškarac na Kalemegdanu sramno ukrao stvari iz dečjih kolica, uspela je da ga pronađe - i to u jednoj birtiji kod autobuske stanice. To je uspela zahvaljujući pomoći jedne devojke koja je prepoznala lopova i objasnila joj gde obično obitava, ali nakon uspešne intervencije policije usledile su loše vesti.

- Jutros mi je javljeno da je sve bacio u kontejner i da od mojih stvari nema ništa. On je pokazao gde je bacio stvari, u kontejner kod Bajlonijeve pijace, ali to je podzemni kontejner i stvari više nije bilo - priča Katarina.

Lopov sa Kalemegdana Foto: Privatna arhiva

Iako je bila zadovoljna reakcijom policije i hapšenjem muškarca koji ju je pokrao, što se dogodilo prekjuče, Katarina je shvatila da nakon čitave akcije ona neće dobiti svoje ukradene stvari. Među njima je i novčanik sa 12.000 dinara i 20 evra, kao i lična dokumenta svih članova porodice.

Muškarac je vešto opljačkao ovu ženu u nedelju.

- Popela sam se na panoramu da se igram sa detetom, suprug je ostao sa bebom u naručju pored kolica. Bebina torba bila je zakačena preko kolica, lopov je iskoristio našu nepažnju, čučnuo je držeći jaknu preko desne ruke, praveći se da vezuje pertle i levom rukom je izvadio torbu i otišao - ispričala je ranije Katarina Lukić za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • maki

    20. maj 2022 | 14:26

    Odlično! Ukrao i nikom ništa! Pa valjda treba debelo da odleži u zatvor i nadoknadi štetu, a ne da iskoristi prvu priliku i ponovou radi isto!

  • miki🇷🇸

    20. maj 2022 | 14:31

    Pod mač bato

  • On

    20. maj 2022 | 16:18

    Skratiti mu malo ruku pa više neće nikada...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA