Bahato parkiranje u Dalmatinskoj: Zauzeo ceo pešački prelaz, tik uz prozor zgrade, pešaci ne mogu da prođu

Zadnjim točkom se nalazi na jednom delu ulice rizikujući da ga udare druga kola koja tu prolaze

  • 6
Nepropisno parkiranje, dačija Foto: Privatna arhiva

U ulici Dalmatinskoj na Starom gradu jedan naš sugrađanin zatekao je i fotografisao tipičan primer bahatog parkiranja automobila.

Na fotkama koje su dostavljene našoj redakciji, vidi se kako je bahati vozač parkirao svoju "dačiju" na sred trotoara, tik uz prozor stambene zgrade.

On je svojom "dačijom" zauzeo ceo pešački prelaz, a zadnjim točkom se nalazi na jednom delu ulice rizikujući da ga udare druga kola koja tu prolaze.

Bahati vozač je time onemogućio pešacima da se normalno kreću.

- Zbog ugrožene bezbednosti saobraćaja, prijavljujem bahato parkirano vozilo u ulici Dalmatinskoj, s poštovanjem - izjavio je Miroslav Đurković, saobraćajni inspektor u penziji za naš portal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žex

    31. maj 2022 | 17:06

    Na slici se jasno vidi da je točak "ispao" iz pozicije u kojoj inače stoji i vozilo je trenutno nepokretno. Tako da, verovatno je čovek jedva uspeo da skloni sa kolovoza dok se ne snađe da ga odšlepa. Sad mu i vi ogulite kožu za primer...

  • Jera

    31. maj 2022 | 18:02

    E moj inspektore.Jasno se vidi da je na autu prednji levi trap neispravan tako da je auto sigurno prisilno tako ostavljen.

  • Saša

    31. maj 2022 | 19:33

    Niko ne sme ni da opomene one sa džipovima, a q*če se nad ovim nesrećnim vlasnikom Dačije kome se očigledno desila neka havarija prednjeg trapa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA