JKP "Gradske pijace" predstaviće se na "Beogradskom turističkom festivalu"

Na poziv Turističke Organizacije Beograda, JKP "Gradske pijace" će se predstaviti na prvom "Beogradskom turističkom festivalu"

  • 0
Gradske pijace Foto: JKP Gradske pijace

Zbog svog izgleda i raznovrsnog sadržaja, beogradske pijace imaju značajan turistički potencijal i kao takve su ucrtane u turističku mapu glavnog grada.

Prvi "Beogradski turistički festival", održaće se na Trgu republike, u petak i subotu 03. i 04. juna. Prvog dana manifestacije, u petak 03. juna, program počinje u 16 časova i traje do 22 časa, a u subotu 04. juna, program će trajati od 10 do 14 časova.

Gradske pijace Foto: JKP Gradske pijace

Ova manifestacija biće tokom predstojećeg vikenda centralni događaj grada Beograda, kako za domaće tako i za inostrane goste. Pored JKP "Gradske pijace", na "Beogradskom turističkom festivalu" predstaviće se i brojne turističke organizacije iz zemlje i regiona, banje Srbije, kao i kulturno-umetnička društva. Tokom trajanja festivala organizovan je muzički program u kojem će nastupati mnogobrojni rok bendovi.

ULAZ JE SLOBODAN!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA