≫ 

Očevidac drame u Nemanjinoj: "Autobus je išao na tri devojčice, izbegle su smrt za metar i po"

Na mestu nesreće bili su radnici javnih službi i policije

  • 6

Danas oko 19 sati se u Beogradu u samom centru grada desila saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao autobus na liniji 83, koji povezuje Crveni krst na Zvezdari i Zemun.

Kako smo se uverili na licu mesta, gradski autobus udario je u ogradu parka ispod zgrade Vlade, a pred njim je ostao oboreni saobraćajni znak, ispod drvo.

Na mestu nesreće bili su radnici javnih službi i policije, a prema našim saznanjima, dvoje je sa lakšim povredama prevezeno je na dalju dijagnostiku i zbrinajvanje.

U neposrednoj blizini našao se i očevidac nesreće, koji nam je kazao da je u trenutku neposredno pre udarca autobusa o ogradu, na tom delu trotoara za dlaku izbegnuta još veća tragedija.

Naime, tuda su hodale tri devojčice, koje su se u zlom času razbežale.

- Obišao ih je za metar i po - kaže nam očevidac.

Kako smo već preneli, putnici u autobusu navodno su zapomagali sugerišući vozaču da udari o bilo šta kako bi se zaustavio. Vozač je, sa druge strane ponavljao da ne može da ukoči. Nezvanično, na autobusu su otkazale kočnice.

Video: Drama u Nemanjinoj: Autobus udario motociklistu, zakucao se u drvo, parkiran automobil i ogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • terza1.

    2. jun 2022 | 23:57

    Video sam da je autobus, koji se kretao Nemanjinom ulicom, raskrnicu sa Knezom Milošem prošao kroz crveno svetlo. Uspeo je da izbegne automobile kojima se upravo upalilo zeleno svetlo i koji su ušli u raskrsnicu. Potom je skrenuo levo na tramvajske šine i bilo je jasno da vozač nema kontrolu nad autobusom. Dobro je da je šteta samo materijalna.

  • Раднаскела

    2. jun 2022 | 22:28

    Чудо, отказале кочнице, а сви нам аутобуси нови, прошли технички беспрекорно...

  • M-78

    2. jun 2022 | 23:58

    Bus star 40 god....sramota u cemu nas voze....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA