Glamurozno otvaranje prestižnog slot kluba

Četvrti Admiral Atrium Premium klub otvoren u Beogradu

  • 4
Admiral Atrium klub Foto: Nikola Damnjanović

U Beogradu je otvoren četvrti po redu Admiral Atrium klub, ovoga puta na Novom Beogradu, u neposrednoj blizini Beogradske Arene.

Glamuroznom otvaranju prisustvovao je veliki broj gostiju, prijatelja, partnera, javnih ličnosti i medija, koji su imali mogućnost da okušaju sreću na gotovo 100 slot mašina poslednje generacije smeštenih u 500 kvadrata pažljivo osmišljenog prostora koji odiše šarmom svetskih slot klubova.

Za sve one koji se pitaju šta je to što mogu da očekuju u Admiral Atriumu, premium klubu iz Admiral porodice koja sada broji više od 60 eminentnih centara za ljubitelje igara na sreću širom Srbije, odgovor je kao i uvek kada je reč o ovom brendu: vrhunsku zabavu koja nikada ne spava, bogat sadržaj i prvoklasnu ponudu aparata najnaprednije tehnologije.

Admiral Foto: Nikola Damnjanović

Uz Admiral Atrium zabava dobija potpuno novu dimenziju i uzdiže se na sledeći nivo, kako bi čak i zahtevnim igračima ispunila sva očekivanja.

Osim standardne ponude džekpotova, gosti imaju priliku da osvoje i džekpot iz snova od 5 miliona dinara, koji tokom godine usreći između 5 i 6 igrača, kojima se sreća posebno osmehne. Za najvernije, osmišljeni su i programi lojalnosti, kao i sistem bonusiranja u kojem učestvuju svi igrači, koji osvajaju bonuse u zavisnosti od njihove jedinstvene igre.

Admiral Atrium klub Foto: Nikola Damnjanović

Za nezaboravnu atmosferu na svečanom otvaranju bio je zadužen Amadeus bend, kojem je prethodio Vlado Georgiev, otpevavši nekoliko svojih najvećih hitova na opšte oduševljenje prisutnih. Zvanice nisu krile impresioniranost nastupima i dobrom energijom, a posebnu pažnju privukao je "Admiral Karavan", u okviru kojeg su devojke odevene u nesvakidašnju garderobu i sa futurističkom šminkom i frizurom sprovodile aktivaciju sa gostima koja uključuje dodatne promo bonuse, uz poruku "Dotaknite budućnost" u okviru Admiral kampanje "Druga galaksija zabave".

Admiral Atrium klub Foto: Nikola Damnjanović

VAŽNA NAPOMENA: Zakon o igrama na sreću Republike Srbije maloletnim licima ne dozvoljava učestvovanje u igrama na sreću.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ups

    6. jun 2022 | 13:10

    ja mislio da se otvara vrtic skola ili neko super puper igraliste za decu.

  • Bgd

    6. jun 2022 | 17:48

    Otvorili nešto gde će ljudi dolaziti da se kockaju i gube novac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA