Atelje ukusa Srbije na jednom mestu u Beogradu

Svoje dvadesetogodišnje iskustvo u radu sa malim i srednjim preduzećima kao rukovodilac Regionalne agencije za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja Jasminka Jagličić, dipl. maš. ing. objedinila je u promovisanju i sakupljanju proizvoda iz Srbije kao naše tradicionalno kulturno blago

  • 0
Atelje ukusa Srbije Foto: Arhiva Ukusa Srbije

"Hrana i piće postali su deo našeg identiteta. Po tome nas prepoznaju, po tome se međusobno prepoznajemo...

Dostupan luksuz i uživanje, porodične vrednosti i tradicija deo su filozofije "Ateljea", prvog konceptualnog Store-a pića i hrane sa geografskim poreklom.

Sa preko 500 najboljih proizvoda stvorili smo atelje najlepših ukusa Srbije i regiona. Hrana je najuniverzalnije kulturno iskustvo -jedino potreba za hranom uključuje baš sve ljude na svetu".

Atelje ukusa Srbije Foto: Arhiva Ukusa Srbije
Atelje ukusa Srbije Foto: Arhiva Ukusa Srbije

Srbija ima veliki potencijal u proizvodnji hrane i pića u malim i srednjim preduzećima koji na najkvalitetniji način po starim receptima stvaraju proizvode sa kojima smo poznati u svetu.

Više na sajtu www.atelje-ukusa.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA