≫ 

Ovo "gradivo" osnovcima život znači: Takmičili se u poznavanju saobraćajnih propisa, pa pobrali vredne nagrade

Sva deca i škole su dobili prikladne zahvalnice i promo materijal

  • 0
Saobraćajko Foto: Promo

Udruženje "Budimo bezbedni" i JP "Putevi Beograda" organizovali su kviz "Saobraćajko" za učenike osnovnih škola sa teritorije Beograda.

Pobednici prvog dana takmičenja, održanog za decu od prvog do četvrtog razreda, koji je nazvan "Mali saobraćajko" su učenici OŠ "Miloje Vasić" iz Grocke, a najbolji poznavaoci saobraćajnih propisa u kategoriji od petog do osmog razreda su učenice OŠ "Milena Pavlović Barili" sa Palilule.

- Nadamo se da će ovaj kviz postati tradicionalan s obzirom na to da su deca prezadovoljna druženjem, takmičenjem, a i nagradama koje osvajaju za svoje znanje. Ove godine smo takmičenje obogatili i predstavom "Semaforko" koja na interaktivan način pokazuje najmlađima koliko je poštovanje saobraćajnih propisa važno - izjavio je Milimir Savić ispred JP "Putevi Beograda".

- Izuzetno mi je drago kada vidim koliko osnovnoškolci znaju o saobraćaju. Oni su naša budućnost i sudeći po prikazanom, možda bi trebalo mi da učimo od njih. Ovaj vikend su se deca Beograda družila i naučila dosta jedni od drugih, a i od nas. I to je poenta. Da poštovanje saobraćajnih propisa učinimo poželjnim ponašanjem, a i da svako bude nagrađen za svoj trud i rad - izjavila je Dea Đurđević, predsednica udruženja Budimo bezbedni i novinarka TV Pink.

Najbolji poznavaoci saobraćajnih propisa nagrađeni su biciklama i pratećom opremom, osvajači drugog mesta rolerima i pratećom opremom, nagrada za treće mesto je bila kaciga i ranac, a za četvrto knjiga i ranac.

Sva deca i škole su dobili prikladne zahvalnice i promo materijal.

Video: Učiteljica iz Novog Sada se takmiči za najboljeg nastavnika na svetu i nagradu od milion dolara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA