≫ 

Na Čukarici napadnuti radnik i vozač Gradske čistoće: Pijani muškarac nasrnuo na njih, jednom naneo povrede

Vozač je zadobio povrede ramena i butine

  • 3
JKP Gradska čistoća napad na vozača Foto: JKP Gradska čistoća, Shutterstock

Jutros, nešto posle 4 časa, na Čukarici napadnuti su radnik i vozač kamiona JKP "Gradska čistoća" pri čemu je vozač kamiona Duško Jovanović zadobio povrede udarcima u rame i butinu.

Do incidenta je došlo u Trgovačkoj ulici, u naselju Žarkovo, kada se muška osoba u vidno alkoholisanom stanju izdvojila iz grupe ljudi i vrebalno napala radnika "Čistoće" koji je praznio džambo kontejner kamionom sa bočnim utovarom. Vozač kamiona je tada izašao iz vozila i razgovorom pokušao da smiri situaciju i tako zaštiti svog kolegu. Međutim, nepoznati napadač je pokušao da uđe u kamion "Čistoće", ali i fizički napao vozača koji je zadobio povrede ramena i butine, ali je uspeo da pozove policiju.

Zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika MUP-a koji su odmah izašli na teren, ovaj napad na zaposlene u "Čistoći" je okončan. Jovanović je posle toga prevezen na Institut za ortopediju na Banjici gde su konstatovane lakše povrede.

- Napadi na zaposlene JKP "Gradska čistoća" nažalost nisu retkost. Ogorčeni smo i oštro osuđujemo ovaj brutalan napad. Radnici „Čistoće“ časno i predano rade svoj posao, za dobrobit svih sugrađana, svakog dana u sedmici, 24 časa dnevno, u svim vremenskim uslovima. Apelujem na građane da imaju u vidu njihov trud i posvećenost, kao i značaj posla koji obavljaju za sve nas, te da se uzdrže i omoguće zaposlenima da nesmetano obavljaju svoj posao - rekao je Marko Popadić, direktor JKP "Gradska čistoća".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    13. jun 2022 | 12:01

    Sve kapiram al napadati radnike cistoce to ne mogu da razumem nikako sad tog istog treba kazniti da cisti ulice tri godine

  • mirko

    13. jun 2022 | 11:55

    Pijani neradnici napadaju radnike.

  • KKK

    13. jun 2022 | 12:15

    Trebao je vozac da ga " istrezni" na brzinu, pa tek onda da pozove miliciju !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA