≫ 

Dete (3) palo Radmili pred noge: "Pljusnulo je nešto, samo sam ga videla ispred mene, onda se prolomio vrisak"

Krenula sam do parka, i tu kod ćoška samo odjednom neki tup udarac, samo sam ga videla ispred mene, svedoči Beograđanka za Telegraf.rs

  • 8

Pljusnulo je nešto, tupo... Kuče je stalo, ja bolje da pogledam da vidim šta je, i ne mogu da verujem - dete... Ovako za Telegraf.rs započinje priču Radmila Šarčević koja je prisustvovala danas trenutku kada je trogodišnji dečak pao sa prozora zgrade u Ulici kneza Danila u Beogradu.

Radmila nam kaže da je krenula sa kučetom u šetnju kada se sve odigralo.

- Krenula sam do parka, i tu kod ćoška samo odjednom, samo sam ga videla ispred mene - svedoči ova Beograđanka za Telegraf.rs.

U sledećem trenutku su se prolomili vrisci.

- Odjednom su dotrčale dve gospođe, vrištale su. Užas! Ljudi su se skupili - kaže Radmila.

Istog sekunda su, dodaje, dotrčali lekari iz obližnjeg Doma zdravlja.

- Mislim da ih je bilo troje. Moram da ih pohvalim, i njih i direktora koji ih je poslao. Doktorka je odmah pogledala dete. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć - priča Šarčevićeva, koja je i dalje u stanju šoka.

Ona kaže da je potom videla nekog starijeg muškarca i ženu koja mu nešto nepovezano govori.

- Čula sam kako govori gde si ti, ja sam zatvorila, ko je otvorio, pominjali su vrata. Dete je palo sa petog ili sedmog sprata, ne znam - kaže naša sagovornica.

Radmila kaže da su žene vrištale i neprekidno plakale.

- Morala sam da se sklonim. Nisam mogla... Samo da dete preživi - suznih očiju kaže ova sugrađanka.

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se danas oko podneva, a dete je sa znakovima života prevezeno na reanimaciju Urgentnog centra. Nažalost, ubrzo je stigla vest da je dečak podlegao povredama.

Video: Užasna nesreća u Beogradu: Ovo je zgrada gde je sa sedmog sprata s prozora palo trogodišnje dete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margit

    19. jun 2022 | 14:43

    Strasno, samo ako da Bog da dete prezivi, ja imam jedno lose iskustvo i moja brzina i neopreznost, ostavila sam otvoren prozor i priklonjena vrata od sobe, dva sina na terasi a ja otisla da pripremim dorucak deci. Ali mladji sin posao je zamnom koji je imao oko tri godina, ali nije usao u kuhinju vec u sobu sa otvorenim prozorom, popeo se na krevet, pa na sim od prozora, i odjednom sam cula komšinicu Slavku koja vristi i dozva me. Brzo sam izletela na terasu, ona je samo vikala dete, pogledala sam prema prozoru a on cuci na simsu, /treci sprat/. Pojurila sam u sobu i zgrabila ga. Sam Bog i moja komšinica ga spasla. Sada je to vrsni kardiolog doktor nauka i docent. Hvala mojoj prijateljici i komšinici Slavki koja nije vise medju nama. Ovu pricu prica mladim majkama da se mora biti oprezan, ja sam trenutno bila nepazljiva majka. Ishod je bio dobar, hvala dragom Bogu i komšinici.

  • Tijana

    20. jun 2022 | 08:06

    Katastrofa, sta drugo! Dete se NE sme ostavljati samo ni na trenutak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA