• 0

Glumci pozorišta "Atelje 212" odustali od štrajka

Na sastanku sa gradonačelnikom Draganom Đilasom dogovoreno da, po imenovanju gradskog sekretara za kulturu, resorni sekretarijat formira radno telo čiji će zadatak biti da do kraja oktobra ove godine uradi analizu stanja u pozorištu i predloži rešenje

  • 0

Glumci pozorišta "Atelje 212" odlučili su nakon razgovora sa gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom da neće 1. oktobra stupiti u najavljeni generalni štrajk.
Delegacija glumaca u kojoj su bili Gorica Popović, Dara Džokić, Anita Mančić, Branimir Brstina, Nebojša Ilić  i Gordan Kičić razgovarala je sa gradonačelnikom u vezi sa aktuelnim problemima u ovom beogradskom pozorištu.

Na sastanku je dogovoreno da će, po imenovanju gradskog sekretara za kulturu, resorni sekretarijat formirati radno telo čiji će zadatak biti da do kraja oktobra ove godine uradi analizu stanja u pozorištu i predloži rešenje gradonačelniku i Skupštini grada Beograda kao osnivaču.
Sve predstave sa repertoara, na zadovoljstvo Beograđana i ljubitelja ovog kultnog beogradskog pozorišta, igraće se i na velikoj i na maloj sceni prema već utvrđenim terminima.
( Telegraf.rs )


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima