Očekuju se kašnjenja BG vozova zbog problema na pruzi, kvar u tunelu otklonjen

Železnički saobraćaj na pruzi Rakovica - Pančevački most ponovo je uspostavljen danas u 11.25 sati

  • 0
BG voz Foto: Mateja Beljan

Tokom dana očekuju se poremećaji u funkcionisanju vozova iz sistema BG voza na svim linijama, zbog smetnji na infrastrukturnim kapacitetima, objavljeno je na sajtu Sekretarijata za javni prevoz.

Otklanjanje smetnji je u nadležnosti Akcionarskog društva za upravljanje javnom železničkom infrastrukturom "Infrastruktura železnice Srbije".

Sekretarijat za javni prevoz će o otklonjenim smetnjama blagovremeno obavestiti korisnike usluge BG voza.

Kvar u tunelu otklonjen

Železnički saobraćaj na pruzi Rakovica - Pančevački most ponovo je uspostavljen danas u 11.25 sati, nakon što su stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije" popravile kvar na kontaktnoj mreži na ovoj deonici, javljaju iz ovog preduzeća.

Jutros u 6.20 sati između železničkih stanica Beograd Centar i Pančevački most zbog kvara je nestao napon u kontantnoj mreži po desnom koloseku na ovoj pruzi. Saobraćaj se nakon toga odvija po jednom (levom) koloseku, ali je zbog kvara tokom prepodneva u potpunosti bio obustavljen.

"Infrastruktura železnice Srbije" izvinjava se korisnicima usluga i putnicima što je tokom današnjeg dana došlo do poremećaja u funkcionisanju železničkog saobraćaja na teritoriji Beograda.

Podsećamo, jutros se na Instagram stranici Serbia Live Beograd objavljen video snimak na kome se vidi kako putnici iz voza koji je stao hodaju šinama kroz mračan tunel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA