Sutra se održava Beogradski karneval brodova

Centralni deo događaja, svečana povorka dekorisanih plovila, počeće u 18.30 časova i kretaće se uzvodno od Brankovog mosta do kraja Sava promenade

  • 0
Beogradski karneval brodova Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Na Sava promenadi u subotu 9. jula, na delu reke Save od Tramvajskog mosta do mosta Gazela održaće se 17. Beogradski karneval brodova.

Muzički nastupi poznatih izvođača, koncerti za decu, edukativne i zabavne radionice, profesionalni animatori, biće deo programa na obali tokom Karnevala brodova.

Program počinje u 18 časova defileom Policijskog orkestra, mažoretkinja iz Bele Crkve, animatora Komičnog teatra i koncertom dečijeg hora Čarolija.

Centralni deo događaja, svečana povorka dekorisanih plovila, počeće u 18.30 časova i kretaće se uzvodno od Brankovog mosta do kraja Sava promenade. Sva plovila učestvuju u izboru za najlepše dekorisan brod, a pobednike očekuju vredne nagrade.

Uslediće koncerti grupe ”Belgrade Groovz” koju čine naši renomirani muzičari, i grupe ”Texas Flood”, predvođene gitaristom Nenadom Zlatanovićem.

Na Karnevalskom EKO bazaru, posetioci će moći da kupe domaće organske proizvode, zdravu hranu, kao i umetnine, dizajnirani nakit, suvenire i različite unikatne proizvode domaće izrade. Deo postavke Eko bazara je Master Kraft, sa brojnim izlagačima.

Beogradski karneval brodova organizuje Turistička organizacija Beograda uz podršku Skupštine grada Beograda i u saradnji sa Belgrade Waterfront.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA