≫ 

Divljao kolima po Knezu, pa je bahaćenje doseglo vrhunac na Brankovom, a onda pitao: "Koja je kazna za ovo"

Samo pukom srećom niko nije povređen, ali nas je snimak još jednom podstakao da razmišljamo ko sve seda za volan i sa kakvom svešću

  • 19

Kad je bahata vožnja u pitanju, u Beogradu nas malo šta još može iznenaditi. Ipak, jedan mladi korisnik TikTok-a uspeo je i to. 

On je objavio snimak kako kolima divlja duž peščake zone, odnosno Knez Mihailove ulice, sa sve porukom - "Koja je kazna za ovo".

Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je snimio kako je vozio suprotnim smerom na Brankovom mostu. Snimak se pojavio brzo i na društvenim mrežama i munjevito proširio. 

Samo pukom srećom niko nije povređen, ali nas je snimak još jednom podstakao da razmišljamo ko sve seda za volan i sa kakvom svešću o bezbednosti i drugima. 

Onog trenutka kada postanete vozač, niste odgovorni samo za svoj život. A život nije karta da se prokocka, pa uzme nova. To znaju porodice onih kojih zbog bahatih vozača više nema ili koji su i sami danas nepokretni i u kolicima.

Video: Jeziv snimak iz centra Čačka, bahati vozač divljao automobilom u blizini vrtića i škole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    13. jul 2022 | 11:24

    Pomozite mu da postane poznati zatvorenik i berač krompira na duže vremena.Samo se pitam gde je policija.Jako je bitno da ga uhapse i da ga za primer kazne zatvorom na duže i da to objave.

  • Vratiće se rode

    13. jul 2022 | 12:12

    Lako rešivo...lupiš ga po džepu i oduzmeš budali dozvolu na 10 godina...drugi će debelo da razmisle gde će i kako da voze...

  • 4242

    13. jul 2022 | 12:31

    Bice za par meseci brat nas ljudina prava, zauvek sa nama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA