≫ 

Pukla cev i na Banjici, poplavljena cela ulica: U toku je saniranje kvara

Kvar bi trebalo da bude saniran do ponoći

  • 3

U Baštovanskoj ulici na Banjici došlo je do defekta na magistralnom cevovodu u jutarnjim časovima i došlo je izlivanja velike količine vode. Podsetimo, i na Paliluli je jutros zabeležen sličan prizor haosa.

Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” u kratkom vremenskom periodu obavile su zatvaranje, nakon čega se velika količina izlivene vode povukla.

Trenutno se radi priprema za otklanjanje defekta, piše u saopštenju Sekretarijata za informisanje grada Beograda.

Očekuje se da se u narednim satima, nakon kopanja na ovoj deonici, utvrdi vrsta defekta. U ovakvim situacijama dolazi do povlačenja vode iz svih delova sistema, pogotovo kada se desi odvaljivanje cevnog materijala. Količina vode je zato bila ogromna, precizirano je iz ovog komunalnog preduzeća.

Česte promene vremena uzrokuju dinamička opterećenja, ali i veća potrošnja, zbog čega mogu da se dese kvarovi, ali, naveli su u BVK, sistem je stabilan.

Cev je profila 700 i magistralna je, što je veći kvar u odnosu na druge, manje koji su se dešavali ovih dana. Kvar bi trebalo da bude saniran do ponoći, a potrošači će postepeno dobijati vodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorča 🦔

    14. jul 2022 | 09:50

    Samo pucaju cevi koje su komunisti ugradili a ovi ne mogu ni da održavaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA