Ovo je prilika za sve Beograđane koji žele dom iz snova: Evo šta treba da urade za zgradu u najlepšim bojama

Roma company - Konkurs za krečenje ulaza i hodnika stambenih zgrada u Beogradu

  • 0
Roma company Foto: Roma company

Već nekoliko godina unazad uz slogan ‚"Ko kreči kuću leči" sa ciljem da pomogne, inspiriše i osnaži duh zajednice u kojoj posluje, Roma Company, tradicionalno i ove godine objavila je konkurs za subvenciju od 50% za nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica na teritoriji grada Beograda. Upravnici zgrada, predstavnici stanara ili profesionalni upravnici, moći da konkurišu putem zvanične internet stranice Roma Company.

Roma Company i ove godine će subvencionisati sa 50% nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica na teritoriji Grada Beograda a već od 15. septembra počinje sređivanje hodnika i ulaza stambenih zajednica, čiji će stanari moći da uživaju u sređenim i prijatnim ulazima. Zajednička akcija Roma Company i građana Beograda već četiri godine unazad pokazuje izvanredne rezultate. Cilj ovog projekta je pored jačanja o održavanja svesti ljudi prema svojoj okolini, i ukazivanje na važnost društveno odgovornog poslovanja.

-Jun mesec već pet godina unazad pokazao se kao pravo vreme za pokretanje zajedničkih akcija i buđenje timskog duha. Roma Company kao društveno odgovorno preduzeće ovim projektom želi da ukaže na važnost odgovornog ponašanja čoveka prema sredini u kojoj boravi a takođe da osnaži vezu i poverenje sa potrošačima u lokalnoj zajednici u kojoj posluje. Ovim doprinosom u vidu subvencija 50% za nabavku materijala želimo da damo podstrek stanarima i upravnicima da podrže ovu akciju u obnovi svog životnog okruženja - izjavio je Milan Nestorović iz Roma Company.

Kao i prethodnih godina, u želji da saradnja sa stambenim zajednicama i stanarima bude trajna i u obostranom interesu, upravnici svih Stambenih zajednica koji se budu prijavili za subvenciju, dobiće na poklon i lojalti karticu "MOJA ZGRADA", koja omogućava da po završetku krečenja ulaza svi stanari imaju popust u prodavnicama Roma Company i za materijal za uređenje svojih domova.

Sada već tradicionalna akcija Roma Company, pokazala se kao veoma inspirativna i pre svega korisna za stanare više od 200 ulaza sa 12 beogradskih opština koji su iskoristili pravo na subvenciju za nabavku materijala. Značajan broj hodnika, zajedničkih prostorija, ulaza, osveženo je uz nesebičnu pomoć i udruženim snagama svih stanara a uz veliku podršku Roma Company

Roma Company poziva stambene zajednice zainteresovane za dobijanje subvencije za kupovinu materijala za krečenje hodnika i ulaza zgrada da podnesu prijavu putem sajta www.roma.rs najkasnije do 1. septembra 2022. godine.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA