"Svi se prave blesavi": Devojčica čeka ispred kase, sedi u kolicima, a niko je ne propušta preko reda

Većina potrošača nema svest o tome šta znači biti roditelj

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Super Brundo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Tanja

    15. avgust 2022 | 18:57

    Dugo se bavim decom a imam i svoje,nikad ne ocekujem da me neko propusti,cak sam imala neprijatnu situaciju jer uvek objasnjavam ljudima da deca treba da uce strpljenju i da znaju sta je cekanje u redu,da nema vitlanje po radnji,prebiranje po rafovima,ali to je sve vaspitanje. Cak su me napali ljudi sto necu preko reda,ispade da maltretiram dete,svasta! Zato su danasnja deca histericna i nemaju trunke strpljenja...

  • Lona

    15. avgust 2022 | 09:25

    Niko se ne pravi blesav! Sem bolesnih i iznemoglih, neka svako čeka svoj red. Nikome nije palo napamet da me propusti dok sam bila dete, o čemu pričate ljudi?

  • Dusan

    15. avgust 2022 | 08:39

    Na pocetku cu se ograditi da me ne bi osudjivali ovde,decu zaista volim i smatram da deci treba dati paznje,ali samo ovde u nasoj zemlji za bilo koji problem deca se iskoriscavaju ( da tako kazem) u smislu pukla cev jao ovde ima dece,nema prevoza jao ovde ima dece itd itd,i mi smo bili deca i odrastali normalno,stajali smo sa majkama u redu na kasi i sta nam fali???nista,evo zivimo i dalje.Mislim da su danasnji roditelji previse razmazeni.Situacija na aerodromu u Turskoj,nasi drzavljani sa dvoje dece koja prave haos po aerodromu inace,roditelji stali da se cekiraju za ulaz u avion,lepo im sluzbenica kaze da se tu ne ulazi i da je red sa sasvim suprotne strane,ali ne oni se prave ludi i uporni da prodju gde inace to nije predvidjeno jer eto oni imaju decu,kao da ce im neko zauzeti mesto u avionu,toliko o roditeljima,u drugim zemljama cak ni ne ustaju u autobusu deci,u prodavnicama roditelji uredno cekaju svoj red na kasi i ako imaju decu,a ovde danasnji roditelji decu odgajaju tako sto im tutnu tel u ruke i ne obracaju paznju na njih ali kad je ovako nesto u pitanju eto oni imaju decu,drugim recima decu koriste da bi sto pre zavrsili ono sto su naumili.Osudite moje misljenje ali malo samo realno pogledajte situaciju sta se ovde desava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA