Budi deo svetske mreže iGaminga: SiGMA organizuje prvu konferenciju u Beogradu

Da li ste spremni za najveću iGaming festival na Balkanu?

  • 0
SIGMA konferencija Foto: SiGMA

SiGMA organizuje prvi iGaming festival u Beogradu između 22. i 25. avgusta u Belexpo centru.

SiGMA je globalni lider u svetu iGaminga i po prvi put na Balkanu organizuje događaj koji je prethodno održan na nekoliko ekskluzivnih lokacija, uključujući Toronto i Dubai. Počevši od prve konferencije 2014. u jezgru iGaminga, na Malti, ovaj festival postao je međunarodno središte za iGaming operatere, filijale, inovatore, investitore i preduzetnike.

Prvi put u Srbiji će se predstaviti neki od evropskih lidera iz sfere sportskog klađenja, poput 1Win, BetWinner, Global Bet, Ebet, MostBet, Vbet, kao i giganti iz bliskih sfera kreiranja gejming softvera i metoda plaćanja, poput kompanija Endorphina, Elbet, Jeton i SmartSoft.

Šta zapravo obuhvata iGaming festival?

SiGMA World’s iGaming Festival organizuje konferencije posvećene kockanju, sportskom klađenju i e-sportovima. Kompanija pokriva različite teme, počevši od recenzija kazina i sportskih kladionica, preko saveta za konkretne igre poput pokera, blekdžeka i ruleta, pa sve do specifikacija i ocena softverskih rešenja i platformi za onlajn verzije pomenutih igara. Ovaj sajam ugostio je sve velike igrače iz svake iGaming sfere.

SIGMA esports Foto: SiGMA

AIBC Samit je sestrinski festival kompanije SiGMA i po prvi put se održavaju paralelno na istoj lokaciji. Prvobitno je fokus bio na kripto valutama i veštačkoj inteligenciji, ali se kasnije proširio i na IoT i kvantno računarstvo. AIBC je platforma za svakoga ko želi da se upozna sa tehnologijom budućnosti i posluša vodeće preduzetnike entuzijaste, poput Ejkona, Ben Grocela i Tai Lopeza koji su bili samo jedni od govornika na prethodnim festivalima.

ben groetzel sigma & aibc Foto: SiGMA

Tokom oba festivala održava se takmičenje gde će se 100 najboljih startap kandidata nadmetati za glavnu nagradu od 500 hiljada dolara. Taj novac kasnije mogu da koriste za kapitalna ulaganja za razvoj sopstvenog biznisa.

akon sigma & aibc konferencija Foto: SiGMA

Na festivalu će prisustvovati rukovodioci deep tech kompanija, kao i inovativni vizionari spremni da koriste najsavremeniju tehnologiju uključujući blokčejn, veštačku inteligenciju i kvantne računare. Oni su prepoznali Balkan kao rastući iGaming ekosistem. Od klađenja na e-sportove do pružaoca platnih usluga u kripto valutama, SiGMA ima sve što je potrebno novim kompanijama da se pozicioniraju ispred konkurencije. Lokalne kompanije iz sfera iGaminga imaće priliku za ulaganje i umrežavanje, kao i da prisustvuju panel diskusijama i inspirativnim govorima.

Pridružite nam se u Belexpo centru u Beogradu od 22. do 25. avgusta.

Možete se prijaviti na SiGMA sajtu, prilikom registracije iskoristiti kupon kod TELEGRAF25 i ostvariti benefit od 25% za učešće na festivalu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA