"Pažnja, opasnost" Otvorila se ogromna rupa na brdu u Zemunu, kuće su svud okolo, ali i ispod opasne padine

Jedna stanarka u Ulici ćukovački rub kaže da nakon što se zemlja obrušila tri ulice u kraju nisu imale vodu

  • 0

U Ulici ćukovački rub u Zemunu, koja se nalazi na uzvišenju, deo asfalta je propao u zemlju i napravila se džinovska rupa odmah pored dvorišta kuća.

Ćukovački rub nalazi se između Ćukovačke i Cetinjske ulice i više liči na uski prolaz nego na pravu ulicu, ušuškan je i skriven, s jedne strane je red kuća, a s druge strma padina.

Rupa koja se otvorila, stoga, deluje zastrašujuće, duboka je oko pet metara, a osim toga što postoji opasnost da u nju neko upadne, stanari strahuju da bi mogla da nastavi da se širi.

Oko mesta gde se nalazi rupa oblepljena je i traka na kojoj piše: "Pažnja, opasnost". 

Problem je i u tome što bi odroni zemlje mogli da budu pretnja za kuće koje se nalaze u ulici ispod ove, a to je Cetinjska.

Jedna stanarka u Ulici ćukovački rub kaže da nakon što se zemlja obrušila tri ulice u kraju nisu imale vodu.

- Pre dva dana se napravila rupa, odroni su se sručili niz provaliju i pali na krov kuće koja se nalazi ispod u Cetinjskoj ulici. Zbog toga dva dana nismo imali vodu. Koliko znam, tri ulice u kraju nisu imale vodu - objašnjava ona.

Ona kaže da se boji za bezbednost ljudi koji prolaze kroz ulicu, a strahuje i da bi rupa mogla da se proširi i ugrozi objekte.

Zemun je, inače, poznat po povremenim obrušavanjima zemlje, budući da se u poroznom lesu nalaze i brojni lagumi i prolazi, a kuće su gusto zbijene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA