Basta: U "Beogradskim elektranama" radiće krizni štab kako bi se osigurala stabilnost tokom grejne sezone

Ovom brzom odlukom, direktor Basta je reagovao na Zaključak Vlade Republike Srbije od 27. avgusta 2022. godine

  • 3
Rade Basta Foto: Privatna arhiva

Na inicijativu direktora JKP "Beogradske elektrane" Radeta Baste, za vreme grejne sezone od 15. oktobra 2022. godine u JKP "Beogradskim elektranama" počeće sa radom i Krizni štab sa ciljem da se osigura stabilnost u snabdevanju toplotnom energijom.

Menedžmet JKP "Beogradskih elektrana" dežuraće neprestano 24 časa.

- Stanje u "Beogradskim elektranama" je za sada apsolutno stabilno i nabavljamo sve potrebne energente, a biće preduzete ozbiljne i neophodne mere da se takvo stanje i zadrži. Na Kriznom štabu će se definisati jasne procedure dežurstva, postupci zaposlenih, rukovodilaca da bi se održao nesmetan rad svih energetskih postrojenja i obezbedilo pouzdano snabdevanje toplotnom energijom. Cilj "Beogradskih elektrana" je da obezbede stabilno i kvlitetno snabdevanje toplotnom energijom za sve građane i privredu Beograda koji su korisnici sistema daljinskog grejanja - naveo je pisanoj izjavi direktor Rade Basta.

Ovom brzom odlukom, direktor Basta je reagovao na Zaključak Vlade Republike Srbije od 27. avgusta 2022. godine koja je uputila apel svim institucijama i organizacijama da racionalno gazduju energijom i time daju doprinos u rešavanju izaziva energetske krize.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan je

    30. avgust 2022 | 13:25

    Jašta... I članovima kriznog štaba da se isplaćuju plate... od jedno 2 do 3 iljade jura... Pa oni će se, jadni, žrtvovati za nas.

  • 🤣🤣🤣

    30. avgust 2022 | 13:17

    Ako budu radili k'o krizni štab za koronu,onda smo ga ugasili

  • PECA

    30. avgust 2022 | 14:00

    Obavezno Grčića na čelo štaba!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA