≫ 

Ko bi tinejdžeru tek tako dao 500 dinara? Momčić iz Grocke ostao bez para za bus, pomogla mu nepoznata žena

Veliko bravo za ženu iz autobusa

  • 8
dečak tinejdžer gsp autobus prevoz škola ranac Foto: Shutterstock

Propustiti poslednji dnevni autobus pravi je maler - noćni ne samo što ide ređe, već se i plaća više. A jedan tinejdžer iz Grocke imao je tu nesreću da iz tramvaja izađe suviše kasno da bi "uhvatio" dnevni 302.

Dečak, koji ima 14 godina nije bio u izlasku, već na treningu, a problem je bio što kod sebe nije imao novac. Dok je pokušavao da reši problem sa majkom, jedna žena učinila je stvar na koju bi malo ko bio spreman - detetu je bez ikakvih uslova dala 500 dinara i otišla.

Majka Tatjana mogla je samo da se zahvali nepoznatoj ženi na društvenim mrežama.

- Molim vas da objavite. Večeras me zove moj sin (14 godina) iz tramvaja broj sedam, i javlja mi da će zakasniti za poslednji autobus 302. Objašnjava mi da bi čekao noćni autobus, ali da nema para da plati kartu. Dok nas dvoje preko telefona rešavamo problem vraćanja kući, prilazi mu gospođa i daje 500 dinara. Šta da kažem drugo, osim veliko hvala, još ima dobrih ljudi. Nije 500 dinara u pitanju, nego gest - napisala je majka dečaka.

Majka je za "Telegraf.rs" istakla da se njen sin nije vraćao iz provoda.

- Sve je kako sam napisala, ta žena jest pomogla mom sinu, i ja moram da kažem da se on vraćao sa treninga za Grocku, ne iz provoda. Nadam se da će ovo probuditi svest kod ljudi, da pomažemo jedni drugima - kaže majka Tatjana.

Video: Vozač ostavio autobus da bi razmenio novac u menjačnici: Neverovatan snimak sa beogradskih ulica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan

    5. septembar 2022 | 14:27

    svaka cast! Zaista svaka cast! odusevljen sam da to postoji kod nas. Dao BOG Gospod da se opametimo i budemo kako rece nas Sveti Pavle LJudi!

  • Zo&Da

    5. septembar 2022 | 15:13

    Gospođa je dala dečku 500 dinara i time mu pomogla da dođe kući. A njoj će Bog dati još mnogo više. Gospođa velikog srca a ne eksponira se,to je odlika dobrih ljudi koji su zaslužili samo dobro

  • Ivan

    5. septembar 2022 | 16:50

    Svaka čast gospođo sve vam igralo i pevalo kući.Malo ljudskosti,ma bravo gospođo još jednom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA