Da li su ovo najlepše terase u gradu? Zavirite u BW Rivieru, novu zgradu Belgrade Waterfront-a

Panoramska pozornica za početak vašeg života iz snova – BW Riviera

  • 3
Belgrade Waterfront Foto: Belgrade Waterfront

Znate li šta je „plavi um“? Reč je o posebnom mentalnom stanju kada naš mozak, u blizini vodene površine poput mora, jezera ili reke, odluta od svakodnevnih problema, srčani ritam i disanje se usporavaju, stres nestaje, a osećaj sreće se povećava. Svi smo bar nekad iskusili ovo stanje i u želji da mu se što češće prepustimo, za duži ili kraći odmor najčešće biramo upravo mesto pored vode.

Možete li da zamislite da ovaj odmor pretvorite u životni stil, a obalu reke u predvorje svog doma? Stanarima BW Riviera, najnovije zgrade Beograda na vodi, relaksirajući ambijent Save je nadohvat ruke tokom cele godine. Odavde je zagarantovano uživanje u najlepšim zalascima sunca, na prostranim terasama sa prozirnom ogradom, koje pružaju idealnu scenografiju za vaše novo životno poglavlje. Stiče se utisak kao da ste napolju, uronjeni u dragoceni delić prirode koja vas okružuje i koja omogućava da povratite unutrašnji mir kada vas preplavi užurbani tempo modernog života.

Za relaksaciju koja dostiže potpuno nove nivoe, dovoljno je spustiti se do wellness centra koji je deo BW Riviere. Njegov očaravajući eksterijer inspirisan je prepoznatljivim izgledom spa kamenčića. Opuštanje u bazenu ili sauni uz osvežavajući napitak obezbediće brzi reset uma i tela od nagomilanog stresa.

Budući stanari BW Riviere mogu da se pohvale i jednom od najekskluzivnijih lokacija u prestonici. Iz zgrade izlaze na Sava Promenadu – najlepše beogradsko šetalište koje pruža jutarnji spokoj, energičnu dnevnu gradsku vrevu i zalaske sunca od kojih zastaje dah. Obližnji Savski park nudi jedinstvene prednosti za životne stilove svih generacija – brojne mogućnosti za šetnju, vožnju bicikla, porodični piknik, rad i sastanke na otvorenom, opuštanje i druženje. U najbližem komšiluku su Kula Beograd, novi simbol prestonice, kao i ostali „biseri“ Belgrade Waterfront-a – BW Perla, BW Terraces i BW Residences. Na svega nekoliko minuta šetnje je Galerija, mesto najboljeg šopinga i zabave u gradu, a neki od najprestižnijih gradskih restorana i kafića, vrhunska mesta za rekreaciju i raskošan društveni i kulturni život takođe su na dlanu.

Kada je reč o stanovima, BW Riviera donosi najviši nivo kvaliteta, komfora i vanvremenske elegancije. Prizor kakav se retko pronalazi u gradskom okruženju – iz prvog reda pored Save – dolazi kroz prozore od poda do plafona. Jedan pogled odavde na reku ili na stari deo grada uveriće vas da ste na mestu koje u sebi objedinjuje šarm stare i energiju moderne prestonice, tamo gde pulsira život pravog kosmopolitskog Beograda.

BW Riviera je pravo mesto za vaš život iz snova ukoliko želite da su vam prednosti i čari velegrada nadohvat ruke, a da ujedno uplovite u mirnu luku koja garantuje stabilnost i spokoj. Stanovi kraj reke najtraženije su nekretnine, zato iskoristite jedinstvenu priliku da 9. septembra, na Prodajnom danu u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi, obezbedite svoj idealan dom na obali Save. BW Riviera vas čeka da „zajedno“ napišete svoje novo životno poglavlje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    6. septembar 2022 | 11:11

    Gde su te terase na slikama? Gde su slike sa pogledom sa tih terasa? Iririrajuće je što 1-2% ljudi u Srbiji može da kupi to i piša po nama sa terase na 25.spratu.

  • Bg

    6. septembar 2022 | 12:42

    😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA