"Planina šuta" u blizini kanala: U Ulici Duboka bara nepoznata osoba napravila deponiju

Nesavesni pojedinci koji su kupovali parcele, počeli su da pretvaraju ovaj deo prirode u smetilišta

  • 1

Da pojedini ljudi u Beogradu ne vode računa o okolini, pa i o svom ličnom pragu, pokazuju snimci i fotografije u Ulici Duboka bara na ruubu Beograda, a u blizini Pančeva.

Naši reporteri zatekli su ogromnu količinu šuta u džakovima koju je pobacala nepoznata osoba  na zemljištu u svom privatnom vlasništvu.

Da nevolja bude veća, taj privatni posed se nalazi u neposrednoj blizini kanala, na nekih desetak metara. Odmah na tom posedu pored pobacanih džakova, nalazi se i konstrukcija nezavršenog objekta.

- Jedno vreme su kamioni, njih nekoliko, usred bela dana prolazili ovom uličicom i istovarivali šut u tom delu, za koji pretpostavljam da je u privatnom vlasništvu. Nonstop su prolazili, danima sam slušao buku. Dođu u šest sati popodne i onda istovaruju do sedam sati ujutru narednog dana - priča jedan prolaznik.

On kaže da je jedno vreme čitavo zemljište u ovoj ulici bilo prepuno ptica, međutim vremenom nesavesni pojedinci koji su kupovali parcele, počeli su da pretvaraju ovaj deo prirode u smetilišta.

Dodaje da se kanal zagađuje, jer u naselju pojedine kuće imaju septičke jame, a pojedine kuće nemaju, pa se izmet direktno sliva u kanal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA