≫ 

I ovo je moguće! Izvršitelji pomogli Beograđaninu da ne plati kamatu: "Iskreno sam priznao kako je dug nastao"

 ≫ 

Sudski izvršitelji su u Srbiji na jako lošem glasu, ali jedan Beograđanin imao je drugačije iskustvo

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Miloš
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Tiđljer

    10. septembar 2022 | 08:00

    Mi ponešto čujemo sa zapada ali to toliko grozno i brutalno sprovodimo kroz naš zakon .... Legalizujemo privatne javne izvršioce ej bre dušu ti piju ako nije bila plata ili kasni 7 dana to su pozivi telefonski to je pisanje firmi i ako znaju da radim u državnoj ustanovi to su pisanija banci to je teror ... I naravno blokada na primanja. A plus pretnje sa popisivačima stvari i slično pa ajde popišite skinite mi se sa ...... Šta reći gleda to neko tako će njima nasjdražima da se vrati. Pa budi žirant više ni majci rođenoj...

  • Petar

    10. septembar 2022 | 02:34

    Stvari su proste. Ne zapadu postoje samo pisma, tipska. I to poslije godinu dvije. Nema nikakvih izvrsitelja i slicnih gluposti. Nego se u neka doba dug prodaje biznisima koji otkupljuju dug npr 50% i sl. Ovi mogu dalje da prodaju dug. Imaju auto pozivni sistemi koji mogu da te zovu samo izmedju 9 i 5 i to je to. Ako vlasnik duga ne naplati dug moze ako mu se isplati da vrsi prijavu Equifaxu da je ostao dug. Tu mora da se podnesu dokazi itd. Ako se taj napor sprovede doticni duznik dobija smanjeni kreditni skor pa kad bude kupovao stan, auto i sl. placace visu kamatu nego oni s boljim kreditnim skorom. Ja jednom iz inata nisam platio Vizi $1600 jer mi nisu refundovali novac sto sam platio pauku da bih dobio auto nazad. Nikad nikakav izvsitelj nije dosao. Pisma, pozivi, sve se to sredi anonimiziranjem. Jednom me neki advokat kasnije zapalio za $1000 za nesto, tako to ide, oni tebe ti njih zapalis i to je to. Svako u Srbiji moze da tuzi izvrsitelje sudu u Strazburu jer jer to se kosi sa zakonima opsteprihvacenim u svijetu.

  • Febo

    10. septembar 2022 | 02:26

    Znaci opeljese stotinu ljudi i uniste toliko porodica, pomognu jednome i to je razlog da se o njima pozitivno pise? Pa bravo. Sve je moguce u Srbistanu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA