≫ 

"Metkić u čelo" - rekao je konobar Juliji: Ona za Telegraf priča o neprijatnosti koju je doživela

Prema rečima ove devojke, veče je teklo u najboljem redu, sve dok konobar nije uočio nalepnicu na njenom stolu

  • 73

Julija Aninijev (25) iz Nove Pazove je devojka koja je sinoć, samo zbog svoje seksualne orijentacije, doživela neprijatnost u jednom kafiću u Beogradu.

Prema rečima ove devojke, veče je teklo u najboljem redu, sve dok konobar nije uočio nalepnicu na njenom stolu. Na nalepnici je, naime, pisalo "Homofobija nije gas".

- Podržavam! Metkić u čelo - prokomentarisao je konobar i otišao.

Zbunjena devojka poziva konobara da se vrati i upita ga kome je "metkić" upućen. Kroz razgovor saznaje da on nije shvatio poruku na nalepnici i da nije na strani ljudi koji se svakodnevno suočavaju sa homofobijom, već da je sam jedan od njih.

- Ne može dete da imam tatu i tatu, i mamu i mamu. To je bolest - rekao je konobar.

Za naš portal, Julija Ananijev je detaljno ispričala šta se dogodilo i otkrila kako je to suočavati se sa homofobijom.

Video: Metkić u čelo: Julija Ananijev u raspravi sa konobarom zbog papirića protiv homofobije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    11. septembar 2022 | 08:00

    I? Sta ce nalepnica na stolu i on nije nju napao vec rekao istinito svoje misljenje. Nikome ne pise na celu sta je vec to potenciranje i guranje u prvi plan svog opredeljenja stvara konflikt. Ako si navijac Dinama npr i setas po Bgd niko te nece dirati jer ga bas zabole za to, a ako taj seta u dresu,nosi zastavu i peva pesme o svom klubu, sigurno je da ce doci do konflikta.

  • Vrnjcanin

    11. septembar 2022 | 07:41

    Sto je moralo da to pise na stolu, da nije to pisalo niko nista ne bi joj reko. Sami izasivaju posle se nesto bune. Ako si to sto jesi, budi i cuti. Ni nikom ne kazem sta sam, moja licna stvar ko sam i sta sam.

  • Stefan

    11. septembar 2022 | 09:42

    Kao gay osoba smatram da je nepotrebno stavljati takve nalepnice ili nositi bedzeve duginih boja. Seksualna orijentacija je moja stvar, ko treba da zna da sam gay znaće, ostali ne. Što se tiče parade zna se da neko obrće novac u svemu tome i da obećava prava drugim učesnicima koji ne shvataju da su iskorišćeni. Podržavam paradu ali da se održava u mirnoj šetnji sa muzikom, ali bez ispada u vidu trans osoba, jer ono što je bilo na poslednjoj paradi je sramota. Izdajnik svoje zemlje nisam, volim svoj narod, svoju državu i gledam svakome da pomognem. Samo da dodam nikoga ne diram, ne bi trebalo niko da me dira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA