Nebojša Ćeran novi v. d. direktora GSP-a, Radujko nije više predsednik UO

Nekadašnji generalni direktor Rudarskog basena "Kolubara" izglasan je na sednici Skupštine grada na čelnu funkciju Gradskog saobraćajnog preduzeća, dok je Branko Radujko na lični zahtev razrešen mesta predsednika Upravnog odbora

  • 1

Nebojša Ćeran (DS) novi je v. d. direktora GSP Beograd, dok je Branko Radujko razrešen, na lični zahtev, mesta predsednika Upravnog odbora GSP Beograd, izglasano je na sednici Skupštine grada Beograda.

Odbornici će na sednici razmatrati i dopune Programa uređivanja i davanja u zakup građevinskog zemljišta za tekuću godinu, Predlog za izmenu Odluke o dodatnim oblicima zaštite trudnica i porodilja na teritoriji grada.

Nebojša Ćeran na čelnu funkciju u GSP-u dolazi sa mesta generalnog direktora Rudarskog basena "Kolubara".

Branko Radujko razrešen je dužnosti predsednika Upravnog odbora GSP Beograd zbog prelaska na dužnost koja je u sukobu interesa sa ovom funkcijom.

Na njegovo mesto izabran je Stanoje Đurić dosadašnji član Upravnog odbora, a na njegovo mesto člana Upravnog odbora izabran je Milan Bauk.

Beogradske porodilje uskoro će imati tri puta više vremena da prikupe potrebnu dokumentaciju kako bi ostvarile jednokratne pomoći koju dodeljuje grad.

Mnoge porodilje nisu stizale na vreme da podnesu potrebnu dokumentaciju Sekretarijatu za socijalnu zaštitu, kako bi ostvarile pravo na dobijanje jednokratne pomoći od Grada. Do sada je rok za podnošenje dokumenata bio tri meseca od rođenja deteta, a od danas bi trebalo da bude devet meseci.

Na dnevnom redu će se naći i predlozi za izbor članova radnih tela Skupštine grada, kao i jedan broj imenovanja i razrešenja članova upravnih i nadzornih odbora preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Beograd.

(Telegraf.rs / Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • daks

    28. septembar 2012 | 15:06

    znaci sve se isto nastavlja nema promena lopovi i dalje haraju uzas!!!!samo saltaju pozicije ovde sam pokrao dosta sad idemo ovamo i tako u krug fuj fuj fuj.Nema od ove zemlje nista i dokle vise to tako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA