≫ 

"Zvali smo MUP i bolnice, delovao je srećno": D. S. nije odgovarao na poruke, panika rasla posle poziva sestri

Mladić imao radnu subotu, posle toga popio kafu s prijateljem

  • 4
David Stankov Foto: Privatna arhiva

Prijatelj nestalog mladića D. S. (29) iz Beograda, kojem se pre dva dana gubi svaki trag, u razgovoru za Telegraf.rs objasnio je okolnosti njegovog nestanka, kao i da je slučaj prijavljen policiji.

Kako dodaje, obratii su se i na adrese nekoliko bolnica, kao i Urgentnog centra, ali bez uspeha.

Poslednji put su se videli u suobtu. Upravo naš sagovornik bio je taj koji ga je poslednji video.

- Imao je radnu subotu, posle posla je svratio kod mene, popili smo kafu. Posle toga sam morao da krenem kod drugarice na Cerak i rastali smo se kod stajališta Valjevskog odreda. On je otišao u pravcu svoje kuće - kaže navodeći da od tad nisu stupili u kontak.

Ipak, pokušao je da stupi u kontakt i ne sluteći sve što je kasnije saznao. Već sutradan oko 10.30 poslao mu je poruku.

- Pretpostavio sam da se odmara, radio je. Međutim, posle nekog vremena, već kad je bilo oko četiri, pet, šest, tu sam se zabrinuo. Poslao sam poruku njegovoj sestri, a ona mi je rekla da je ona mislila da je on sa mnom - prepričava navodeći da se našao u čudu.

Tada mu je, dodaje, dao rok - do kraja dana.

- Onda smo oko ponoći, pošto se on nije pojavio, prijavili nestanak stanici u Borči - kaže navodeći da im je dato uputstvo da se sutradan jave u Upravu policije u Bulevaru despota Stefana.

Govori i šta mu je sve prošlo kroz glavu.

- Možda su ga udarila kola, možda ga je neko napao, možda su ga i opljačkali pa nisu mogli da nađu dokumenta, možda nije bio pri svesti da može da kaže ko je i šta je i koga da obaveste da je on tu. Tom sam logikom išao. Ne znam šta bismo još mogli da uradimo - govori o tome da razmišlja šta još može da preduzme.

Kaže nam i da nije imao problema.

- Koliko ja znam nije imao nekih problema. Često smo se družili, viđali, čak mi je izgledo srećno i zadovoljno. Ne znam da je imao neki problem zbog čega bi nedajbože naudio sebi - ističe.

D. S. je visok 176 cm, sitnije građe, smeđe kose i očiju. Ukoliko imate neku informaciju o njemu, javite najbližoj policijskoj stanici.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сандра

    13. septembar 2022 | 06:10

    Надам се да ће се појавити жив и здрав својој породици.Јер ово је права агонија кроз шта они сад пролазе.Неизвесност је нешто најгоре.

  • BobanKV

    13. septembar 2022 | 04:55

    Samo da se pojavi ziv…sve ostalo je nebitno!🙏

  • Natasa

    13. septembar 2022 | 06:08

    Ne dao dragi Bog da bude ono sto ja mislim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA