Izmene u saobraćaju zbog radova na održavanju: Majstori na Bulevaru Despota Stefana do 30. septembra

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju Bulevara despota Stefana na delu od Francuske do Ulice braće Jugovića od sutra do 30. septembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, pošto će ova deonica biti potpuno zatvorena za saobraćaj.

  • 0
Saobraćaj, bulevar Despota Stefana Foto: Nikola Anđićc

Tako će linija 27 saobraćati na trasi Studentski trg - Mirijevo 3, u oba smera ulicama Vase Čarapića, Kolarčevom, Terazije, Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom, dok će linije 32E i 43 ići od Železničke stanice "Pančevački most" ka Višnjici i Kotežu, u oba smera Poenkareovom, Jovana Avakumovića, Bulevarom despota Stefana i dalje normalno.

Na ovom putnom pravcu trasu će promeniti i noćne linije 15N, 27N i 32N, 56N, 101N, 202N, 301N, 511N, 704N i 706N, dok će E2 koja saobraća na trasi Studentski trg - Petlovo brdo ići ulicama Vase Čarapića, Kolarčevom, Terazije, Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom.

Takođe, tokom faznog izvođenja posla na redovnom održavanju Ulice kneza Miloša od sutra do 28. septembra doći će do promena u radu linija GSP, kao i zatvaranja određenih traka na ovoj saobraćajnici. Radovi će se izvoditi u četiri faze, u intervalima od 22 časa do 6 sati ujutru.

Tokom realizacije ovih popravki potpuno se ukidaju trolejbuske linije 40 i 41, dok se uspostavlja privremena autobuska linija 41A (Studentski trg - Banjica 2), koja će saobraćati trasom linije 41. Više informacija o promeni trasa građani mogu pronaći na sajtu Sekretarijata za javni prevoz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA