Novi kontejneri u opštini Stari Grad

JKP "Gradska čistoća" nastavlja akciju zamene starih i dotrajalih kontejnera potpuno novim, na teritoriji beogradskih opština

  • 1
Džambo kontejneri FOTO: JKP Gradska čistoća

Tokom sutrašnjeg dana u opštini Stari Grad sa terena će ukupno biti povučena 32 klasična nadzemna kontejnera zapremine 1.1 metar kubni. Ovi kontejneri će biti zamenjeni sa 32 potpuno nova i funkcionalna kontejnera, istog tipa i zapremine.

Kontejneri će biti zamenjeni na Dunavskom keju, kao i u Ulicama Vojvode Bojovića, Mike Alasa, Visokog Stevana, Jevrejskoj, Dunavskoj i Pančićevoj.

Zamena starih, dotrajalih i oštećenih sudova za odlaganje komunalnog otpada novim obavlja se redovno, jer oni predstavljaju jednu od glavnih karika u održavanju higijene grada. JKP "Gradska čistoća" apeluje na sve građane da pravilno odlažu otpad kako bi kontejneri što duže zadržali izgled i funkciju. Dovoljno je da u ove kontejnere ne odlažu šut i drugi građevinski otpad, kabasti otpad, nedovoljno ugašeni pepeo i žar što su najčešći uzroci oštećenja i izazivanja vatre koja dovodi do trajnog uništenja kontejnera.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA