≫ 

Brutalno nasilje nad prvakom u toaletu osnovne škole u Kaluđerici

 ≫ 

Na njega su, prema našim saznanjima, nasrnula 3 neidentifikovana učenika starijih odeljenja

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dane
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zoran

    27. decembar 2022 | 17:12

    Pre dva dana je opet bilo nasilja nad prvakom u oš Aleksa Šantić u Kaludjerici ,sa ozbiljnim povredama trojica dečaka prvog razreda su tukli druga iz odeljenja,i nikom ništa.

  • R

    28. septembar 2022 | 16:59

    Nastavnici su nemoćni zato što su im oduzeta sva prava. Najgore je što će dete imati traume, a dok se ispoštuje procedura za kažnjavanje oni naprave još neko takvo nedelo. Nisu ovi neidentifikovani već su zaštićeni zato što su mamini i tatini sinovi. Rastu u prave delikvente. Dežurni nastavnici ne mogu da idu u wc sa detetom pa ne znam zašto bih njih krivili. Loš je zakon koji ne dozvoljava da se preduzmu mere.

  • Lilii

    28. septembar 2022 | 13:22

    Ponekad kad se realno pogleda vaspitaci, ucitelji, profesori bi trebali da imaju pravo da lepo isibaju prutem nasilnu i neposlusnu decu. Kad vec od kuce ne nose osnovnu kulturu i vaspitanje da makar neko moze lepo da ih prevaspitaa. Ovo je strasno. Ne smes dete da pustis iz kuce zbog silovatelja, ubica, kidnapera itd. Sad i u skolu kad ga posaljes moras da razmisljas dal ce neko da mu otvori glavu Nedaj Bozee, aa da ides licno da prevaspitas tudje, maloletno detee jer je nasilno prema tvom detetu zaglavio mi robiju 5+ godinaa. I onda sta ces. Daa cekas da skola, drzava reaguje (nikad necee reagovatii) ili da preuzmes stvar u svoje ruke da bi zastitio svoje detee paa da ides u corku. Jaa da se pitam ta bi deca u popravni dom islaa na lupam par mesecii. Paa da videe. Kad ih pustis tako od malih nogu da rade sta hoce, da se izivljavaju, aa da prodju nekaznjeno, osetice sloboduu i sutra ce da budu bas oni ti silovatelji, ubice itd. Svasta. Nek nam Bog svima cuva decuu, aa pamet da da ovim fensi modernim roditeljimaa sto ih zabole za svoju da ih vaspitaju kako treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA