Prve fotografije stravične nesreće na Novom Beogradu: Tramvaj udario u čoveka u invalidskim kolicima

Muškarac je sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar

  • 18
Tramvaj, nesreca Foto: Telegraf.rs

Muškarac (72) teško je povređen kada je na njega oko 10 časova naleteo tramvaj na liniji 7L, u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu.

Kako Telegraf.rs saznaje, muškarac je bio u invalidskim kolicima, a prema nezvaničnim informacijama, pokušavao je da pređe ulicu na crveno svetlo.

Nakon što je tramvaj udario u njega građani su odmah pritrčali da mu pomogne i pomerali su poklopce na tramvaju da bi mogli da ga izvuku.

Ekipe Hitne pomoći su brzo stigle na lice mesta, i nesrećni čovek je sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NBG

    1. oktobar 2022 | 10:55

    72 u invalidskim kolicima na crveno preko ulice koja ima 3 trake u svakom pravcu i na sredini sine ....jos mi je nejasnije zasto u tim godinama invalid nema pratnju.... Problem individualca ili sistema/drustva?

  • Činjenica

    1. oktobar 2022 | 11:33

    Velika je šteta što se to desilo ali ima jedna bitna stvar. Godpodina u tim kolicima često srećem u saobraćaju na NBGD. Kreće se kolovozom poprilično bahato i i bez bilo kakvih vidljivih obeležja, naročite bez one visoke zastavice. Par puta sam bio u situaciji da ga jedva zaobidjem jer se ne vidi od drugih vozila.

  • Luka

    1. oktobar 2022 | 11:14

    Prolazim ovuda svaki dan, ovo je najgora ulica za pešake u Beogradu. Crveno drži po 5 minuta a kada pređeš jednu ulicu, čekaš još 5 da prođeš drugu. Ograničenje je 50, a skoro svi voze 80-90 na sat. Postavljeni su pametni semafori koji nemaju nikakvu svrhu. Pešaci stalno prolaze na crveno, nemaju ljudi ni vremena ni živaca da prelaze ulicu 10 minuta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA