Prevarantkinja snimljena tokom "operacije": Uigranom metodom uzima novac od radnica brze hrane po Beogradu

U opisu snimka napominje se da je ista žena ovaj postupak ponovila pre mesec dana kod druge radnice tako što je takođe zadržala 2.000 i uzela kusur

  • 2

Društvenim mrežama kruži snimak sa nadzornih kamera na kom se vidi kako mlađa žena pokušava da prevari radnicu brze hrane, kako mnogi tvrde, uigranom metodom. 

Naime, na sninku se vidi kako žena prilazi radnji i naručuje pljeskavicu nudeći 2.000 dinara, na šta joj radnica odgovara da je početak smene i da nema sitan novac kako bi joj vratila kusur. Žena zatim naručuje dve, na šta joj radnica odgovara da će u tom slučaju imati dovoljan iznos za kusur i isti ženi daje, ali ne uzima 2.000 koje je ona sakrila u ruci kojom drži novčanik, prenosi stranica moj_beograd_rezerva.

Tu nastaje rasprava jer radnica uviđada joj žena nije dala novac, a da je kusur uzela i ostaje nepoznanica kako se završila ova rasprava i da li je preverantkinja uspela u svom cilju.

U opisu snimka napominje se da je ista žena ovaj postupak ponovila pre mesec dana kod druge radnice tako što je takođe zadržala 2.000 i uzela kusur, a kada je bila je nastala rasprava ona je pobegla, a kusur zadržala.

- Upozorenje! Danas je došla žena da kupi roštilj, navodno da 2000 da plati, a uzme i 2.000 i kusur. Trebalo bi da se čuje na snimku, žena je izvadila dve hiljade da plati, a kako je radnica uzela da pogleda da li ima sitno da vrati, ona je stavila dve hiljade ispod novčanika, označeno je strelicom na snimku i posle je tvrdila da je platila. Pre mesec dana je isto uradila i kod druge radnice. Uzela je 2000 hiljade i uzela je kusur. Radnica je rekla da joj nije dala 2000 hiljade, ona je tvrdila da jeste onda je na kraju pobegla. Dogodilo se na Slaviji, Birčaninova - piše u objavi.

Video: Prevara sa novčanicom od pet hiljada dinara u prodavnici u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    7. oktobar 2022 | 03:03

    Objavite joj lice, da znaju ljudi da se paze od nje!

  • panic

    7. oktobar 2022 | 01:30

    same su krive znači moraju da naviknu da novac od kupca stoji pored kase ako vide da ga nema kod kase nije dala a ne glava na pašu pa posle im neko kriv danas su prevare svugde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA