≫ 

Devojka, seksualno uznemiravana u busu, dobila jezive poruke: "Imponuje ti što si provocirala sirotog čoveka"

Nepoznati muškarac podržavao je prestupnika iz autobusa i govorio da je devojka sama kriva

  • 5
Autobus seksualno uznemiravanje poruke Foto-ilustracija : Mateja Beljan, Shutterstock, Instagram

Devojka koja je seksualno uznemiravana u autobusu koji saobraća na liniji 33, dobila je putem društvenih mreža jezive poruke mladića koji je bio na strani napasnika, a čak se i hvalio time da je ranije osuđivan za polno uznemiravanje maloletnica, slao svoje optužnice i navodio da je devojka "sama kriva za napastvovanje koje je doživela".

Nepoznati muškarac je, posle objave da je polno uznemiravana u autobusu, devojku pronašao na Instagramu i poslao joj niz poruka punih pretnji i uvreda.

Između ostalog, naveo je kako se seksualno uzbudio kada je pročitao da je devojku u autobusu dodirivao nepoznat muškarac protiv njene volje.

- Baš sam se seksualno uzbudio dok sam čitao tvoju priču, baš me uzbuđuje da vatam devojke u busu, da im mirišem kosu, da se prislanjam i trljam uz njih... Zbog toga sam bio godinu i po dana u zatvoru i još mi potražuju četiri i po godine. Baš se napalim kada čitam da je neko to radio devojci, isto uživam dok gledam kako neko zlostavlja devojku u busu - glasila je jedna u nizu jezivih poruka koje je devojka dobila.

To mu, izgleda nije bilo dovoljno, pa je počeo da vređa devojku i da brani prestupnika iz autobusa.

- Šta si prijavila dečka bezveze da ide u zatvor, to je prirodno, ti si žensko, on je muško. Imponuje ti što si provocirala sirotog čoveka da te vata, to ti je kao dokaz da si nešto lepa, zgodna kad isprovociraš muškarca da te napastvuje. Punu podršku tom dečku jer znam kakve ste, i meni to isto radile da ih vatam, pa sam bio u zatvoru ni kriv ni dužan - još je jedna od poruka predatora.

Ubrzo potom "pohvalio" se tako što joj je poslao fotografije presuda za seksualno uznemiravanje.

- Da se pohvalim mojim optužbama za polno uznemiravanje maloletnica u busu. Jes da si malo matora za moj ukus, moje su žrtve sve imale 14, 15, 17 i 18 godina - glasila je jeziva poruka predatora.

Napastvovana devojka se nije dala zastrašiti, već je objavila na svom Instagram storiju sve pretnje koje je dobila, a pojedinci su bez ustezanja slali i svoje fotografije. Ona je navela da je sve prijavila policiji i da neće dozvoliti da je zastraše pretnjama. Osim toga, bilo je devojaka koje su joj pisale, navodeći da ih je uhapšeni mladić takođe napastvovao u autobusu, ali na drugim linijama.

Podsetimo, Protiv E. A. (28) biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je u autobusu na liniji 33 napastvovao devojku i dodirivao je po zadnjici i grudima.

Video: Palo 18 pedofila širom Srbije: Policija pohapsila veliku grupu manijaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.J.

    15. oktobar 2022 | 01:25

    On je našao nju na Instagramu. Zašto policija ne nađe njega? On je tempirana bomba.

  • Kerber

    15. oktobar 2022 | 05:08

    Matori seksualni predator jednog dana ubrzo doziveces prosvetlenje svesti...i ne samo ti I tebe ce stici veci i jaci predator koji voli takve kao ti....

  • Даца

    15. oktobar 2022 | 00:07

    Боже како се људи роде тако изопачени? Ужас

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA