Drug dečaka (15) koji je ispao iz autobusa detaljno ispričao šta se stvarno desilo: Lekari mu se bore za život

 
 
 ≫ 
  • 34

Autobus se nije zaustavio

Do nesreće koja se dogodila juče u Borskoj ulici kada je dečak "ispao" iz autobusa broj 50, kako Telegraf saznaje, došlo je nakon što je on sam iskočio iz autobusa koji je bio u pokretu.

On je, prema rečima njegovih drugova koji su bili sa njim, rukama držao zadnja vrata autobusa da se ne zatvore, da se autobus kretao ulicom, i da je maloletnik nakon 20 metara iskočio iz autobusa, najverovatnije jer je želeo da pređe u drugi autobus.

Potom je izjavio da je video svog druga kako je pao na asfalt i povredio se. Takođe je naveo da se autobus nije zaustavio.

Maloletnik je potom hospitalizovan na VMA gde su mu dijagnostikovane povrede glave, najverovatnije povreda mozga, krvarenje i dečak je životno ugrožen.

O svemu je obavešteno Drugo osnovno javno tužilaštvo koje će obaviti razgovor sa dvojicom drugova povređenog maloletnika, a koji su bili sa njim u autobusu, takođe je naloženo i da se obavi razgovor sa vozačem.

Video: Malo je falilo da se automobil prevrne: Saobraćajna nezgoda kod Šida

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    20. oktobar 2022 | 12:24

    Ova nasa deca - vecina ,nisu nornalna🥺Sta sve njima padne na pamet sacuvaj ih Boze dragi.Ja svaku ovu vest prepricam svom sinu i opet osvane dan kad se zabezeknem sta je on uradio i sta mu sve padne na pamet. Joj😫

  • Munze

    20. oktobar 2022 | 12:15

    Šta sad kazete vi što napadate vozača???

  • Mihailo

    20. oktobar 2022 | 12:56

    Šta ima vozač da kaže, kad je dečak nasilno zadržao vrata i svojevoljno iskočio. Vozač verovatno nije ni video, pošto je verovatno još uvek u fazi uključivanja, trebalo je da ga putnici pozovu da zaustavi ,,bus".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA