≫ 

Slike i snimci strašne nesreće na Banovom brdu: Devojka krvari ispod autobusa, hitna joj pomaže

Prema saznanjima sa lica mesta, moguće je da je devojka imala slušalice i koristila telefon

  • 18

Devojka, koju je jutros nešto posle 9 sati udario autobus na Banovom brdu, zbrinuta je kolima hitne pomoći sa ozbiljnim povredama glave.

Kako javlja naša reporterka s lica mesta, devojka je krvarila dok joj je ekipa hitne pomoći pomagala.

- Devojka je hodala trotoarom i ona je samo naglo skrenula na pešački prelaz. Autobus koji je trebao da skrene na okretnicu ju je udario. Povredila je glavu i bilo je dosta krvi. Dve žene su prišle da joj pomognu - tvrde očevici.

Prema saznanjima sa lica mesta, moguće je da je devojka imala slušalice i koristila telefon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    26. oktobar 2022 | 10:11

    Pesaci poceli kao kamikaze da iskacu. Imaju slusalice jako veliki procenat mladih. Kad izlaze na pesacki to je sa takvom sigurnoscu da ce tramvaj ili autobus ili neki krs od 25 godina uspeti da zakoci…a da ne pricam o ovima sto svakodnevno prelaze van prelaza, pretrcavaju cak i autoput, prelaze ispred autobusa na stanicama-samo iskoce. Bukvalno kao da su besmrtni

  • Kiki

    26. oktobar 2022 | 10:10

    Kažu devojka imala slušalice i koristila telefon. Vozači autobusa su non stop na telefonu. Evo primer sinoć bus 534 ,vozač je sve vreme bio na video kolu,na viberu...na ibarskoj. Pa vi vidite ko je kriv

  • misko

    26. oktobar 2022 | 10:07

    Cekajte, bus ju je udario na pesackom ali ipak je ona kriva? Pa mozda je naglo skrenula, kako 'ocevici' kazu ali vozaci bi trebalo da malo uspore i pripaze kad vide pesacki, a ne da se zalecu svom brzinom da bi prosli ispred pesaka, sto je postala praksa kod nas, barem u BG. Ocevidac sam mnogih takvih situacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA