≫ 

Otac bebe povređene u Knez Mihailovoj: Prestrašeni smo, ćerkica je u bolnici

Otac i majka su sa starijim detetom i bebom u kolicima krenuli kroz pasaž, kada se na njih obrušila fasada

  • 0

Petomesečna beba Z. V. povređena je kada se na nju i njenu porodicu danas u Knez Mihailovoj, u pasažu koji vodi do Obilićevog venca obrušio deo fasade sa zgrade sagrađene 1938. godine.

Kako je Telegraf.rs saznao na licu mesta, dete je bilo u pratnji roditelja i starijeg brata, a samo pukom srećom je izbegnuta tragedija.

U pitanju je inače porodica iz Rusije. Otac i majka su sa starijim detetom i bebom u kolicima krenuli kroz pasaž, kada se na njih obrušila fasada.

- Bilo je stravično, to je tako puklo. Komad je udario dete u glavu, majka mu je vadila šut iz uha - objašnjava za Telegraf.rs radnica lokala u pasažu gde se nesreća dogodila.

Sem bebe koja je bila u svesnom stanju u trenutku kada je transportovana u bolnicu, vidljive povrede ima i stariji sin, kao i otac koji ima ogrebotine po bradi.

Otac je izjavio za "Blic" da je dete u dobrom stanju, ali da se u bolnici nalazi na daljim pretragama.

- Tražili smo mesto da jedemo, supruga, sin od sedam godina i ćerkica stara pet meseci. Stajali smo tamo, pokušavajući da nađemo restoran i nešto je počelo da pada po nama - ispričao je otac.

On je rekao da beba ima ogrebotine i da su na njoj uočili nešto malo krvi.

- Trenutno je u bolnici da se uverimo da je sve dobro. Ona ima ogrebotine, ja imam ožiljke na glavi. Prestrašeni smo bili. Hitna je došla veoma brzo srećom, za oko pet minuta - rekao je otac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA