Milorad reguliše saobraćaj pred školom u Kaluđerici: Roditelji đaka nisu mogli da ga ne prokomentarišu javno

Ovim povodom oglasio se i MUP

  • 4
Saobraćajna policija Foto: Marko Jovanović

Mnoge simpatije i pohvale ovih dana stižu na račun policajca Milorada Cvetkova iz Grocke koji je po svojoj ljubaznosti postao poznat širom Kaluđerice. Kako se dobar glas daleko čuje, tako je i na društvene mreže dospela salva pohvala za njegov rad i profesionalnost.

Naime, na Fejsbuku je osvanula objava u kojoj je jedan muškarac podelio prijatno iskustvo sa ovim policijskim službenikom. On je, kao i svakog dana došao po dete u školu u Kaluđerici, a Milorad je mališanu pomogao da uđe u automobil i zatvorio vrata.

- Hteo bih da pohvalim policajca koji reguliše saobraćaj kod škole u Kaluđerici. Juče, a i večeras, kada sam došao po dete u školu, on je otvorio vrata automobila, pomogao mu da uđe vozilo, zatvorio vrata i mahnuo. On pritom brine i o prelasku ostale dece. Jedan divan čovek - piše u Fejsbuk objavi.

Da ovaj muškarac nije jedini koji je uočio Miloradovu ljubaznost dokaz su i komentari koji su se nizali ispod ove objave. Pohvale su se množile, a veliki broj ljudi pridružio se lepim rečima na račun ovog policajca.

- Bravo, i ja bih se pridružila pohvalama. Divan čovek, uvek nasmejan - jedan je u moru komplimenata.

Hvalospev o Miloradu primetio je i MUP, pa su se tim povodom oglasili i istakli da su ponosni na kolegu.

- Raduje nas činjenica da građani svakodnevno na društvenim mrežama hvale naše kolege koji, i na dužnosti kao i van nje, uz profesionalnost, pokazuju i ljudskost koja je oduvek bila ideal kojem težimo.

Poslednja u nizu pohvala usledila je danas na društvenoj mreži Fejsbuk. Na grupi "Žene Kaluđerice", jedan korisnik ove društvene mreže objavio je pohvale na rad policijskog službenika  va iz Grocke, a nakon toga usledili su brojni lepi komentari njegovih sugrađana o našem kolegi. Kolega Cvetkov angažovan je na poslovima bezbednosti dece u OŠ "Aleksa Šantić" i prema rečima njegovih sugrađana, on s pravom nosi titulu "policajac".

Svaka čast kolega, dajete dobar primer svim budućim policajcima kako treba da postupaju! Ministarstvo unutrašnjih poslova je ponosno - objavio je MUP na svojoj Fejsbuk stranici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija random ploicajca

    3. novembar 2022 | 11:34

    Svaka cast ovom coveku, ali takav je jedan na njih 1000. Moj komsija, policijski sluzbenik, pored osnovne skole zivi, susta suprotnost. Neprijatan, bahat, zloupotrebljava polozaj... Policijo, takvih vam je daleko daleko vise u redovima, zasto ih krijete? Zasto ih stitite?

  • Aleksandar

    3. novembar 2022 | 11:25

    U moru korumpiranih policajwca i jedna divna vest.. nek te gospod cuva kao i ti ovu decu

  • Djox

    3. novembar 2022 | 12:17

    Sve istina, svaka čast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA